A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

10.05.2022 Гурток "Християнська етика".

Дата: 11.05.2022 10:50
Кількість переглядів: 31

Підсумки творчого онлайн - конкурсу "Від вербної неділі до Великодня!"

Діти, ви вже познайомилися з багатьма біблійними історіями передсвята та самого свята Великодня - Пасхи! Пройшлися стежками жон - мироносиць, вивчили тематичні вірші та взяли активну участь у творчому онлайн - конкурсі "Від вербної неділі до Великодня". А тепер підведемо підсумки.

Всього на конкурс заєреструвалися 31 вихованець нашого будинку творчості. Вихованців гуртка "Християнська етика" долучилося 13 учасників.

За підсумками конкурсу ми маємо два переможці саме нашого гуртка! Це - Антон Коберник ( І місце) та Анастасія Криворучко (ІІІ місце).

Депутат Диканської селищної ради Христина Покутня щиро вболівала за учасників та милувалася гарними фотороботами конкурсантів. Підтримуючи вашу творчість, діти, Христина Степанівна передала яскраві подарунки, що спонукатимуть розвитку здібностей та дрібної моторики.

Печиво і солодощі від Наталії Мельник (голови районної організації товариства Червоного Хреста України) отримали переможці онлайн голосування.

Щиро дякуємо за підтримку дітей в цей нелегкий час!

Ну а кожному вихованцю нашого гурточка, учаснику цього світлого пасхального конкурсу, були теж подарунки, стараннями вашого керівника гуртка.

Керівник гуртка

Алла Оніпко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень