A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

01.12.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 18.12.2023 10:53
Кількість переглядів: 11

Тема: "Наші захисники - наша надія та опора".

Мета: сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді; спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробуджувати національну самосвідомість; виховувати моральні чесноти, почуття гідності за свій народ, шанобливе ставлення до воїнів-захисників; дати можливість відчути особливу цінність миру і спокою у світі, важливість таких понять як милосердя, підтримка та співчуття.

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України. Воно було встановлене постановою Верховної Ради України в 1993 році.

На Збройні Сили, наших воїнів, покладається оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

На даний час, як ніколи, досить важлива допомога та підтримка нашим дорогим Захисникам.Вони – наші захисники, наша надія, опора та підтримка!

І напередодні свята Дня Збройних Сил України, ми разом із вихованцями виготовили досить оригінальні роботи із найщирішими побажаннями для наших воїнів, які передані волонтерам і будуть доставлені для наших хлопців!

Ми дякуємо Вам, Захисники,

За те, що край наш ви бороните щосили,

Що голови в покорі не схилили,

Йдете у бій, як справжні козаки.

Низький уклін та шана, нашим Воїнам!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень