A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

06.03.2023 КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ НА ВІДМІННО!

Дата: 11.04.2023 11:02
Кількість переглядів: 11

31 січня 2023 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради був проведений обласний заочний конкурс „Космічні фантазії”.

В конкурсі брали участь учні закладів загальної середньої освіти та вихованці гуртків закладів позашкільної освіти (всього 88 учасників).

Конкурс проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків; зацікавлення дослідженнями Землі і космосу; популяризації знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук; підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, прагне розвинути свій духовний світ; сприяння реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління України.

Програмою Конкурсу було передбачено визначення кращих творчих робіт учасників у молодшій і старшій віковій групі в номінаціях: література, журналістика; образотворче мистецтво; декоративно-прикладне мистецтво; фото-, відео- та кіномистецтво; комп’ютерна графіка.

Вихованці Диканського БДЮТ взяли участь в обласному конкурсі та усі наші конкурсанти зайняли ПЕРШІ призові місця. А саме:

Номінація „Декоративно-прикладне мистецтво”

Молодша вікова група

І місце

Оксьоменко Дмитро, Дзюба Станіслав, Лукʼянчук Мілана, Багай Ярослав, вихованці гуртка „Початкове технічне моделювання” Диканського будинку дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області (колективна робота), за роботу: „Безмежна галактика” (Керівник гуртка Вікторія ОКСЬОМЕНКО)

Номінація „Образотворче мистецтво”

Старша вікова група

І місце

Листопад Олександра, вихованка гуртка образотворчого мистецтва „Юний художник” Диканського будинку дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області, за роботу: „Вперед до Перемоги” (Керівник гуртка Анжела КРАВЧЕНКО)

ВІТАЄМО ДІТЕЙ ТА ЇХ НАСТАВНИКІВ З ПЕРЕМОГОЮ!

Директор БДЮТ Марина ДЄЄВА

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень