A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

07.03.2024р. Бінарне заняття

Дата: 26.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 7

Тема: "Єднаймо Україну Тарасовим словом".

Мета: розширити знання учнів про життєвий та творчий шлях Т.Г.Шевченка; виховувати любов до рідного краю, поезії та рідної мови, національних символів України; навчити виразно декламувати вірші та вміння розуміти їх зміст.

Тарас Шевченко - відомий український поет, мислитель, етнограф, драматург, художник, фольклорист, історик та прозаїк, який відомий у всьому світі.

Цього року 9 березня відзначається 210 річниця від дня народження цієї видатної людини.

Щоб розширити знання вихованців про українського поета, у співпраці з Диканською публічною бібліотекою, був проведений виховний та пізнавальний захід для вихованці гуртків "Культура мови та спілкування" (керівник Елена Жданова )та "Дівочого хору"(керівник Юлия Бугай).

Дітки прослухали про життєвий та творчий шлях Тараса Шевченка, його нелегку долю, пригадали відомі твори, розглянувши виставку, яка була представлена у бібліотеці, переглянути цікаве відео про поета підготоване Ларисою Воронянською.

На закріплення поданого матеріалу вихованці декламували вірші поета, розгадали кросворди та складали пазли.

Так як більшість вихованців відвідали бібліотеку вперше, тому для них була проведена екскурсія, після чого вони мали змогу взяти цікаві книги, адже читання збагачує мовлення, покращує пам'ять та підвищує творчий потенціал.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень