A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

28.09.2023р. Бінарне заняття гуртків "Культура мови та спілкування " та Початкове технічне моделювання"

Дата: 29.09.2023 11:09
Кількість переглядів: 9

Тема: "Лину думкою до тебе, мій Солдате".

Мета: формування у вихованців почуття патріотизму, любові до свого народу; виховання громадянських почуттів та відповідальності, доброзичливості, чуйності, розвиток уяви про події, що відбуваються.

Живе лиш той, хто не живе для себе,

Хто для других виборює життя.

В.Симоненко

Милосердя, мужність, правда, волелюбність, справедливість, сміливість, любов до свого народу, своїх рідних - саме ці моральні риси притаманні нашим воїнам-захисникам.

Вони наш щит, наша оборона....

Саме вони захищають наш сон, наш спокій та турбуються про нашу безпеку. А ми в свою чергу намагаємося підтримати їх листівками, малюнками, цікавими виробами, а також різними смаколиками.

Саме в переддень свята Дня Захисників і Захисниць України, з метою вшанування мужності та героїзму воїнів, сприяння зміцненню патріотичного духу, для вихованців гуртків "Культура мови та спілкування" і "Початкове технічне моделювання"(керівник В.Оксьоменко) була проведена тематична виховна година присвячена нашим мужнім захисникам.

Під час бесіди діти назвали основні якості, які характерні нашим Захисникам, переглянули відео про їх добрі справи на передовій, розповіли віршики, а потім виготовили чудові листівки, у яких висвітлили свої найтепліші побажання і які будуть відправлені воїнам для підняття бойового духу, підтримки та хорошого настрою!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень