A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

11.01.2023 Цикл Новорічно-Різдвяних свят продовжується

Дата: 17.01.2023 11:14
Кількість переглядів: 15

Цикл Новорічно-Різдвяних свят продовжується у Будинку дитячої та юнацької творчості. Свято "Христос народився! Славімо Його!" для дітей з числа ВПО пройшло у співпраці з Диканською РО ТЧХУ. Педагоги БДЮТ й волонтери Червоного Хреста запросили родини, які були вимушені покинути житло і тимчасово проживають на теренах Диканщини. Багато родин, з якими ми працювали з перших місяців війни, вже повернулися у власні домівки. Вони з вдячністю згадують нашу співучасть і співпрацю, вітають колектив волонтерів з святами вже з Харківщини і запевняють, що ніколи не забудуть наші зустрічі, які надихали й підтримували їх емоційний та психологічний стан. Такий зворотний зв'язок надихає і відновлює творчі та емоційні сили працювати в даному напрямку.

Тож, продовжуємо заходи з психосоціальної підтримки. Щоб прикрасити дітям святкові Різдвяні дні 2-годинну пізнавально-розважальну програму підготували Алла Оніпко, Ангелина Усенко і Марина Дєєва. На жаль, не всі родини ВПО змогли прибути на свято, але нічого із запланованого не упустилося. Духовна розповідь про Народження Богонемовляти, знайомство з Вертепом та його святим Сімейством, а потім і загадки від Хуртовини, і вікторина від вареничків з різдвяної макітри, веселі ігри з сніжками, хороводи і танець з ліхтариками з чарівною Білосніжною Хуртовиною, творча майстерня з виготовлення ялинкової прикраси "Різдвяний зайчик", гостинці від РО ТЧХУ, гарні побажання та практичні рекомендації з психосоціальної підтримки батькам "Не залишаймо дітей у пітьмі" - це, та багато: колядок, руханок, обіймів, позитивних емоцій від побаченого, почутого, відчутого (запахи ладана і мира) нехай залишаються глибоко в серці дітей.

Мир і добро, любов і взаємопідтримка, щедрість і милосердя нехай принесе нам усім Нова Радість - Новонароджений Христос!

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень