A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Результати обласного конкурсу "Космічні фантазії"

Дата: 31.01.2022 11:20
Кількість переглядів: 25

З метою розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків, їх зацікавлення дослідженнями Землі та космосу, популяризації знань у галузі природознавчих наук та техніки, вихованці Диканського БДЮТ взяли участь у щорічному обласному конкурсі "Космічні фантазії", що проводить Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. Дві роботи у різних номінаціях принесли Диканському БДЮТ дві золоті перемоги!

Вітаємо вихованця гуртка "Образотворче мистецтво" (керівник Анжела Кравченко) Оксьоменка Дмитра (9 років) за І місце в номінації "Образотворче мристецтво" (малюнок "Мій загадковий космос")!

Вітаємо вихованців гуртка "Початкове технічне моделювання" (керівник Вікторія Оксьоменко) з колективною роботою "Прибульці з астероїду "2922 Диканька"" в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" Дзюбу Станіслава (10 років), Рокотянського Владислава (14 років) та Лук'янчук Мілану (10 років) за І місце!

Наших переможців чекають Дипломи І ступеня Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА. Вітаємо наших педагогів та колективи гуртків з гарними результатами, що підвищили рейтринг Диканського БДЮТ в науково-технічному напрямку роботи!

Директор БДЮТ Марина ДЄЄВА

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень