A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

08.12.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 18.12.2023 11:24
Кількість переглядів: 9

Тема: "Дай щастя і радості кожній людині, Дай волі і злагоди нашій країні!» (До Дня Святого Миколая та Дня Збройних сил)

Мета: ознайомити дітей зі святом Миколая та Дня Збройних Сил; розвивати творчу уяву, естетичний смак, образне та просторове мислення, увагу; виховувати охайність, уважність; формувати шанобливе ставлення до народних традицій та звичаїв, виховувати любов до Батьківщини.

Вже біла зима свято нам посилає,

Насипала вранці сніжку.

Святий Миколай йде до нас, поспішає,

Несе подарунки в мішку.

На сьогодні кожна дитина має найзаповітнішу мрію та якнайшвидше її здійснення - це припинення бойових дій, щоб швидше настали мир та злагода в країні, повернення рідних та близьких з війни додому та про світле майбутнє.

Тисячі мужніх захисників і захисниць України боронять кордони неньки від окупантів, ризикуючи найдорожчим – своїм життям.

Цьогоріч за оновленим календарем на 6 грудня припадає два свята "День Збройних Сил" та "Святий Миколай".

Тож для вихованців гуртка були проведені виховні заходи на тему "Дай щастя і радості кожній людині, Дай волі і злагоди нашій країні!» (до Дня Святого Миколая та Дня збройних сил). На якому ми з дітками згадали про наших воїнів, про Святого Миколая, його основні якості, прослухали легенду та заповнили "Торбинку від Миколая" добрими та корисними справами, висловили свої бажання, які чекали на свято, розгадали кросворд та пограли у цікаві ігри.

На завершення виконали чудові Торбинки, розмалювали малюнки про Миколая та зробили янголів для наших захисників.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень