A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

23.03.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 26.04.2023 11:38
Кількість переглядів: 9

Тема: "Стежинами рідного краю"

Мета: поглибити й активізувати знання дітей про рідне селище; закріпити знання дітей про визначні місця рідного краю; виховувати в дітей любов до рідного селища; спонукати дітей виявляти інтерес до історії Диканського краю; розвивати мислення, зв'язок мовлення, пам’ять, увагу.

Для кожного село, селище, місто чи містечко є найдорожчим, найріднішим та найкращим! Де б ти не був, а все одно повертаєшся до свого краю, рідної домівки.

Заняття гуртка "Культура мови та спілкування " для гуртківців і було присвячене темі "Стежинами рідного краю", його визначним місцям та пам'ятникам.

Перед тим, як помандрувати цікавою стежиною, діткам було проведено інструктаж із техніки безпеки про перехід проїжджої частини, і лише тоді наша подорож розпочалася...

Спочатку ми відвідали бойому машину, згадали її перші залпи, потім віртуально помандрувати до Бузкового гаю, Миколаївської церкви, Тріумфальної арки та Кочубеївських дубів. Вихованці з цікавістю слухали, задавали запитання та з радістю доповнювали розповідь культорганізатора Алла Оніпко , яка зуміла донести цікаві факти про визначні пам'ятки нашої Диканщини.

Далі подорож продовжилася до визначного пам'ятника видатного українського поета, прозаїка, мислителя, живописця та кобзаря Тараса Шевченка. Згадали його відому збірку "Кобзар" та деякі твори, після цього дітки змогли трішки перепочити на дитячому майданчику.

Наша мандрівка була цікавою, пізнавальною та корисною.

Але на цьому наші подорожі не закінчуються, то ж до нових зустрічей!!!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень