A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

21.11.2022р. Гурток "Паперова веселка"

Дата: 09.12.2022 11:38
Кількість переглядів: 11

"Лялька мотанка- душа українського народу".

В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи. День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання дітей. Таке виховання включає розвиток любові до Батьківщини, національної самосвідомості й гідності; дбайливе ставлення до рідної мови, культури, традицій; потребу зробити свій внесок у долю Батьківщини.

Ми народилися і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі — Україні. Тут жили наші предки, живуть наші батьки, тут корінь роду українського що сягає сивої давнини. І де б ми не були, але завжди будемо відчувати поклик рідної землі. Тільки ті, хто знає історію, культуру, традиції свого народу, той хто поважає і пишається цим, завжди буде відчувати тепло своєї родини, віру у свою країну, її щасливе майбутнє.

Керівник гуртка Серга Оксана

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень