A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

17.02.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування "

Дата: 23.02.2023 11:43
Кількість переглядів: 17

Тема: "Не кидай слів на вітер!"

Мета: формувати культуру спілкування, розширити уявлення про вплив "хороших" і "поганих" слів на життя дітей, виховувати в учнів потребу вживати привітні слова, слова ввічливості та необхідність вилучати зі свого словника образливі, зневажливі та нецензурні слова.

Кожній людині тією чи іншою мірою властива потреба у спілкуванні. З одного боку, це потреба у нових враженнях, почуттях, знаннях. У більшості випадків кожна людина має певне коло знайомих або друзів, з якими вона спілкується найбільш охоче. І лише найближчим друзям ми розкриваємо свої таємниці, ділимося своїми найпотаємнішими думками та мріями, тому в процесі такого товариського спілкування дуже важливо вміти співпереживати з іншою людиною, поставити себе на її місце, дати їй пораду, перейматися її болями і тривогами.

Спілкування – це те, що наповнює щоденне життя кожного. Під час комунікації обмінюємось думками, знаннями, емоціями. Однак, на жаль, не завжди залишаємось задоволеними після розмов. У чому ж справа? А може в тому, що існує декілька нехитрих правил, які забезпечують якість наших бесід?

До вашої уваги пропоную переглянути відео "Правила поведінки", як потрібно правильно спілкуватися, яких критеріїв потрібно дотримуватися, щоб спілкування було приємним та корисним.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень