A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

16.02.2024 Гурток: Акварелька

Дата: 22.02.2024 12:50
Кількість переглядів: 6

Тема:16 лютого -День єднання.

"Єднаємось нині задля миру в Україні"( дистанційне заняття)

Мета: розвивати громадські якості особистості: патріотизм, самосвідомість. Виховання в вихованців любові до Батьківщини, українського народу, державної мови, розуміння того, що від сумлінної праці й навчання кожного, від усвідомлення себе часткою українського народу залежить майбутнє у сучасне нашої держави. Привити обов'язок - берегти і зміцнювати рідну державу, ніколи не забувати про сумний досвід минулого, з оптимізмом дивитись у майбутнє.

В День єднання всі державні та житлові будівлі по всій країні можуть підняти український прапор. Українці вітають один одного зі святом та приєднуються до святкування різними способами. Наприклад, 16 лютого можна прийти на роботу або на навчання в українській вишиванці або прикріпити до одягу синьо-жовту стрічку. Багато батьків також одягають у вишиванку своїх дітей.

З Днем єдності! Бажаємо, аби мир настав якнайшвидше, всі герої повернулися до своїх домівок та почали святкувати довгоочікувану перемогу. Зі святом!

Сьогодні в цей день вихованці дистанційно виконали малюнки яка присвячується до дня єдності "Єднаємось нині задля миру в Україні".

Іващенко Таня, 9 років

Липенко Соня 9 років

Марія Бубняк 12 років

Лейбіна Олександра 6 років

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень