A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

23.01.2024 Гурток: " Юний художник"

Дата: 26.01.2024 15:15
Кількість переглядів: 13

Тема: Живопис. Анімалістичний жанр. Кішечка і акваріум.

Анімалізм – зображення тварин у різних видах мистецтва. Зображення тварин можна зустріти: в скульптурі;в живописі;в графіці;в декоративно-прикладному мистецтві;в ілюстраціях до книг.

З історії анімалістичного жанру. Людина здавна зображувала тварин. Малювали на стінах печер земляними фарбами: вугіллям, білилом, жовтою і червоною охрою.

Хто такий анімаліст ? Анімаліст — це художник, який зображує тварин. Видатні майстри анімалістичного жанру Михайло Купріянов. Тетяна Капустіна. Олександр БєлашовЄвгеній Чарушин

Твори анімалістичного жанру закликають берегти та вивчати світ тварин, природу. Щира любов до тварин та природи допомагають людині залишатися людиною.

Сьогодні з дітками малювали гуашевими фарбами " Кішечка і акваріум" кожен відображували кішечку по своєму. І ось у дітей вийшли такі чудові і креативні малюнки. Як же ми покроково малювати для початку створювали ескіз, обов'язково потрібно дотримуватися правильно композицію, потім детальна прорисовка і після завершення над ескізом переходили до фарб , використовували палітру щоб отримати різні відтінки кольорів.

Використовували такі матеріали : ватманА4 і А3, гуашеві фарби, акварельні фарби, простий олівець, гумка, різні пензлі.

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень