A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

22.02.2024 Гурток: Акварелька

Дата: 22.02.2024 13:33
Кількість переглядів: 8

Тема: Нетрадиційна техніка. Малювання повітряним пластиліном та крейдами" Весела медуза"

Мета:навчити дітей малювати простір під водою за допомогою легкого пластиліну і пастелями мазків, розвиток охайності та моторики рук, любов до природи. розвивати дрібну моторику; виховувати посидючість, терпіння, уважність; закріплювати прийоми ліплення: сплющування, відщипування.

Для роботи нам знадобилося: крейда, чорний аркуш А4, повітряний пластилін, презентація малюнків.

Малювання пластилінографія – це нетрадиційна техніка образотворчої діяльності, один з видів декоративно-ужиткового мистецтва, що рідко практикуються і застосовуються у педагогічному процесі закладів дошкільної освіти. А, зокрема, у пластиліновому живописі закладені колосальні виховні резерви, величезні педагогічні можливості, що впливають на формування та розвиток художньо-естетичного та образно-просторового сприйняття навколишнього світу дітьми дошкільного віку.

Сьогодні з дітками в садочку "Теремок" група: Калина знайомилися з підводним миром і хто там живе, але головна тема була про медуз хто вони такі? Де живіть? Як виглядають? Наскільки небезпечна медуза? Чи людина може довго знаходитися під водою?Переглядали презентацію малюнків та складали пазли. Під час малювання повітряними пластилінами навчалися не ліпити, а малювати пальчиками та навчалися розтирати на аркуші крейдою та пальчиками. Після завершення заняття ми з дітками грали в руханку яка називається

" Танок медузи"

Діти залишилися з гарними враження і щасливими.

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень