A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

22.02.2024р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 22.02.2024 13:36
Кількість переглядів: 5

22.02.2024р.

Гурток "Культура мови та спілкування"

Тема: "Її Величність - МОВА" (21 лютого - Міжнародний день рідної мови) (дистанціне заняття)

Мета: Виховання любові до рідної землі, до рідної мови, до її носія – українського народу, до держави України, до народних традицій; формувати розуміння того, що мова - скарб, без якого не може існувати ні народ, ні держава.

Кожного року, починаючи з 2000 року 21 лютого відзначають Міжнародний день Рідної мови. Адже найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова.

Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов’язує людину з її народом, з попередніми поколіннями, їхніми духовними надбаннями.

Мова – це той інструмент, який єднає націю, народність, народ до єдиного цілого. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати, яку треба виховувати змалечку, адже це мова батька, мами, мова серця! Мова, яка першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя.

Вихованці гуртка справжні патріоти, справжні українці, які люблять, цінують, поважають свою мову і пишаються тим, що вони українці! Юні незламні українці!

Не забувайте, що словом можна торкнутися найніжніших рис у людському характері, найпотаємніших куточків людської душі. Можна створити красу, а можна й спотворити. Для кожного народу дорога його мова.

Дорожіть своєю рідною українською мовою!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень