A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

"Знай і люби свій край"

Дата: 03.02.2021 14:28
Кількість переглядів: 112

«Знай і люби свій край»

Кожного року вихованці Будинку дитячого та юнацької творчості мають змогу проявити та показати свої уміння та здібності, взявши участь у багатьох конкурсах.

Конкурс «Знай і люби свій край» всеукраїнська виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, яка щорічно проводиться на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання з метою сприяння реалізації творчих задумів, залучення вихованців до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

У січні місяці був проведений І відбірковий етап Виставки – конкурсу «Знай і люби свій край» у якому взяли участь діти територіальної громади Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області, продемонстрували креативність та індивідуальність у своїх яскравих роботах.

За підсумками І відбіркового етапу роботи вихованців, які посіли призові місця, були направлені для участі у ІІ обласному етапі Виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва в ОЦЕВУМ, який відбудеться 19 лютого 2021року. Зокрема, це роботи: «Омріяна лелека нашого краю» Спаської Марії (9 років) вихованки гуртка «В’язання гачком» (керівник гуртка Серга О.М.), «Диканщина - від минулого до сучасного» Бабенко Аліни (9 років) вихованки гуртка «Ліплення» (керівник Оксьоменко В.В.), «Пісні Бузкового гаю» Боровик Наталії (10 років) вихованки гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Артюх С.М.), «…Там соловейко щебетав» Дзюби Олександри (10 років) вихованки гуртка «Народна творчість» (керівник Воронянська О.М.)

То ж чекаємо на підведення підсумків та надіємося на хороші результати!

Методист Диканського БДЮТ Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень