A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

29.03.2023 Визнання та заохочення дитячої творчості!

Дата: 26.04.2023 14:29
Кількість переглядів: 11

Визнаючи успіхи дітей, заохочуючи морально та матеріально, нагороджуючи чи організовуючи екскурсії, ми спонукаємо наших вихованців на розвиток творчих здібностей, підвищення рівня виконання завдань, радість від позашкільної освіти. Працюючи з обдарованими дітьми, за підтримки депутата обласної ради Олександр Ващенко, депутата Диканської селищної ради Покутня Христина, група дітей - переможців Всеукраїнського конкурсу "Стильний папір 2023", обласного конкурсу "Космічні фантазії" відвідали столицю гончарства на Полтавщині - Опішню.

Колегіум творчості - заклад освіти, де навчаються діти не тільки по програмі загальної середньої освіти, а й в різних творчих напрямках художнього та декоративно-ужиткового мистецтва. Наші вихованці відвідали майстерку з гончарства, власними руками зліпили опішнянську дитячу іграшку з глини - свистульку "Півник". Потім відпочинок в

Кафе, яке було дуже "Файне"! Смачна піца, морозиво, сік, вручення грамот і дипломів за перемоги в конкурсах, спілкування із спонсорами - велика радість для дітей і незабутні хвилини, особливо в цей нелегкий військовий час.

Дякуємо Диканській селищній раді й відділу освіти за надання трансферу, благодійникам Христина Покутня і Олександру Ващенко за увагу до дитячої творчості.

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийьудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень