A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Витяг з протоколу

Дата: 03.05.2023 16:12
Кількість переглядів: 12

ВИТЯГ  З  ПРОТОКОЛУ

засідання педагогічної ради Диканського БДЮТ

від 08 березня 2023 року

    

На засіданні педради присутні:

     директор  Дєєва М.І.,

     методист Жданова О.В.,

     культорганізатор Оніпко А.В.,

     керівники гуртків: Оксьоменко В.В., Воронянська О.М., Усенко А.О.,

     Жернов С.М., Кравченко А.О., Бугай Ю.С.

 

                                                ПЛАН ПЕДРАДИ:

 

    1. Проведення самооцінювання власної педагогічної діяльності за 2022 – 2-23 н.р. шляхом анкетування для внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
    2. Погодження: Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Диканському будинку дитячої та юнацької творчості, Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Диканського БДЮТ, Алгоритму дій учасників освітнього процесу у разі нещасного випадку з учнями, що стався під час освітнього процесу, Антибулінгової програми у Диканському БДЮТ.

 

СЛУХАЛИ: Проведення самооцінювання власної педагогічної діяльності за 2022 – 2023 н.р. шляхом анкетування для внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

 

ВИСТУПИЛИ:

 

Дєєва М.І. – директорка БДЮТ про формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі позашкільної освіти з 2020 року. Про необхідність проведення самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу позашкільної освіти згідно орієнтовних критеріїв та індикаторів.

  • Ознайомила колектив з методичними рекомендаціями з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах позашкільної освіти, затверджених Наказом Державної служби якості освіти України від 29.09.2021 № 01-11/66.
  • Запропонувала Анкету (Додаток 6) для педагогічних працівників для самооцінювання власної діяльності педагогічним працівником освітніх і управлінських процесів Диканського районного БДЮТ за 33-ма пунктами анкети та пояснила, що кожен самокритично повинен оцінити власну педагогічну діяльність та роботу позашкільного закладу в цілому.
  • Запропонувала затвердити робочу групу  в складі: Кібальник Вікторії – провідного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Диканської селищної ради, Жданової О.В. – методиста, Оніпко А.В. – культорганізатора, Воронянської О.М. – керівника гуртків для  виконання Додатку 2 «Форма спостереження за освітнім середовищем у закладі позашкільної освіти».
  • Запропонувала затвердити робочу групу в складі: Жданової О.В. – методиста БДЮТ, Оніпко А.В. – культорганізатора БДЮТ, Воронянської О.М. – досвідчений керівник гуртків для  виконання Додатку 4 «Форма вивчення документації»

 

ВИРІШИЛИ:

 

  1. Створити внутрішню систему забезпечення якості освіти у закладі позашкільної освіти.
  2. Провести самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу позашкільної освіти згідно запропонованих у анкеті критеріїв та індикаторів.
  3. Педагогічним працівникам заповнити Анкету (Додаток 6) для самооцінювання власної діяльності педагогічним працівником освітніх і управлінських процесів Диканського районного БДЮТ за 33-ма пунктами анкети до 05.04.2023 р.
  4. Затвердити робочу групу в складі: Кібальник Вікторії – провідного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Диканської селищної ради,  Жданової О.В. – методиста, Оніпко А.В. – культорганізатора, Воронянської О.М.. Оксьоменко В.В. – керівники гуртків для  виконання Додатку 2 «Форма спостереження за освітнім середовищем у закладі позашкільної освіти».
  5. Затвердити робочу групу в складі:  Жданової О.В. – методиста БДЮТ, Оніпко А.В. – культорганізатора БДЮТ, Воронянської О.М. – керівник гуртків для  виконання Додатку 4 «Форма вивчення документації»
  6. Методисту Ждановій О.В. оприлюднити інформацію на офіційному сайті Диканського БДЮТ до 01.05.2023 р.
  7. Кожному керівнику гуртків організувати збір інформації від учасників освітнього процесу (здобувачів освіти та їх батьків) щодо роботи Диканського  БДЮТ, якості позашкільної освіти, вказавши сильні і слабкі сторони.

 

СЛУХАЛИ: Погодження: Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Диканському будинку дитячої та юнацької творчості, Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Диканського БДЮТ, Алгоритму дій учасників освітнього процесу у разі нещасного випадку з учнями, що стався під час освітнього процесу, Антибулінгової програми у Диканському БДЮТ.

ВИСТУПИЛИ:

Дєєва М.І. – директорка БДЮТ, ознайомила педагогічну раду з проєктами документів:

  • Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Диканському будинку дитячої та юнацької творчості,
  • Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Диканського БДЮТ,
  • Алгоритм дій учасників освітнього процесу у разі нещасного випадку з учнями, що стався під час освітнього процесу,
  •  Антибулінгова програми у Диканському БДЮТ.

Жданова О.В. – методист запропонувала ознайомитись та обговорити вищевказані проєкти документів та погодити їх.

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Схвалити та погодити Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти в Диканському будинку дитячої та юнацької творчості, Положення про академічну доброчесність учасників освітнього процесу Диканського БДЮТ, Алгоритму дій учасників освітнього процесу у разі нещасного випадку з учнями, що стався під час освітнього процесу, Антибулінгової програми у Диканському БДЮТ.
  2. Ознайомитись з вищевказаними документами під розпис.
  3. Погоджені педагогічною радою та затверджені директором БДЮТ вищевказані документи взяти до неухильного виконання педагогам закладу.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на методиста БДЮТ – Олену ЖДАНОВУ.

 

 

 

 

Директор БДЮТ                                                                               М. ДЄЄВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень