A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

28.09.2022 ДЕНЬ ТУРИЗМУ

Дата: 04.10.2022 16:22
Кількість переглядів: 18

Щорічно в усьому світі 27 вересня відзначається День туризму. Любителі подорожей та працівники туристичної сфери не забувають про це свято.

В Україні День туризму почали відзначати у 1998 році. Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій...

Але творчий світ позашкілля вміє творити дива тут і зараз. Тому наші локації до Дня туризму розмістилися посеред мальовничої Диканьки в парку імені М.В. Гоголя.

Завдяки ідеї майстра своєї справи, керівника спортивно-туристичних гуртків Сергій Жернов та старань педагогів БДЮТ для вихованців відбулося справжнє свято туризму.

Вдало були продумані локації, а саме: переправа через "річку" (підвісні кільця), волейболу та "вибивного зайця", гойдалка з фіксуючими прусіками (туристичним вузлом для страхування), перетягування канату та інші.

Пропаганда здорового способу життя, фізичного розвитку і виховання як невід'ємного гаранту в туризмі, залучення до ігрової діяльності сприяли психологічній підтримці в умовах війни.

Директор нашого позашкільного закладу Марина Дєєва привітала всіх присутніх зі Всесвітнім Днем туризму та побажала відкривати для себе світ з усіх сторін, займатись спортом, гартувати волю і спритність, знаходити нових друзів, захоплюватись красою природи, що надихає на розвиток, змінює світогляд, дарує серцю радість і гармонію!

Дякуємо працівникам Комунальної служби за благоустрій та чистоту центрального парку.

Культорганізатор Алла Оніпко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень