A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

02.01.2024 Гурток "Умілі ручки"

Дата: 23.01.2024 16:39
Кількість переглядів: 8

Тема дистанційного заняття: Новорічний подарунок.

Виховна мета заняття - патріотичне та духовне виховання підростаючого покоління, навчити дітей щедрості, подільчивості, уваги до ближніх, поваги до людей похилого віку, хворих, малозабезпечених.

Розвиваюча мета заняття - усвідомлення унікальної ментальності українського народу, вміння працювати ручками задля досягненя духовної мети.

Новорічне свято - найулюбленіша подія майже у всіх дітей! Українські народні традиції в цей час: "Щедрівки", "Посипання", "Колядки" - єдині в світі!!!!!! Вони несуть щире добро, любов та щедрість!

Тому і мають українські діти в Новорічно-Різдвяні свята багато гостинців, цукерок, грошей, подарунків і не тільки від своїх рідних та хрещених, але й від тих, до кого завітав в гості зі словами:" Дозвольте щедрувати, колядувати, посипати! "

А ось тут і зупинимося!!!!

Чи може дитина з'їсти скільки цукерок одна? Звичайно, це зашкодить здоров'ю!

Необхідно поділитись! І бажано з хворою людиною, одинокою чи малозабезпеченою!

Шановні батьки! В перші дні нового року допоможіть своїй дитині підготувати власними ручками таку "морквинку для цукерок".

Знадобиться для роботи помаранчевий та зелений кольоровий папір, ножиці, клей ПВА, цукерки. Чарівний гостинець готовий! Прогулюючись на свіжому повітрі, не забувайте морквинку вдома! Привітайте тих, кому сумно і одиноко, хто поховав свого Воїна - сина, чоловіка чи батька, хто хворий і втратив надію на одужання, хто не має можливості купити собі солодощі...

Фотозвіт морквинки чекатиму, а розповідь про добру справу - ні. Нехай гарний вчинок залишиться таємницею для нас, а золотою монеткою на Небі!

Будемо уважними до себе та тих, хто поруч! БО ми ж УКРАЇНЦІ! Єдиний у світі щедрий і гостинний нарід!

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості

https://m.facebook.com/story.php...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень