A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

02.01.2024 Гурток: Юні художники

Дата: 23.01.2024 17:16
Кількість переглядів: 9

Тема: Дистанційне заняття. Листівка для ЗСУ

Разом з вихованцем Лук'яненко Юрій 6 років намалював і написав листа захиснику України. Війна в Україні змушує всіх нас переосмислити особисті та суспільні цінності та пріоритети.

На боєздатність і чисельність армії України впливає – чи відчувають військовослужбовці підтримку в суспільстві. Українська армія потребує нашої підтримки!Члени ЗСУ України часто служать далеко від своїх рідних домівок. Тому вирішили намалювати листівку та відправити листа підтримки, ми сприяємо піднесенню їхнього бойового духу. Листи й особисті вітання – це як подих домашнього тепла для військових. Адже військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях, перебувають у складних умовах та небезпечних для їхнього життя ситуаціях. Листами, малюнками, ми надаємо підтримку нашим військовослужбовцям, які щодня жертвують собою заради нас, наших родин і нашого майбутнього.

Листом ми передаємо наше бажання підняти їм настрій, даючи їм віру й надію, що хтось про них піклується та усвідомлюємо їхню пожертву, що їхні старання забезпечити нашу свободу й цілісність нашої держави не лишаються поза увагою.

Захисники України – це один з символів незалежності України, це військовослужбовці, які захищають кордони України й уможливлюють всім нам життя в спокої і мирі. Тому що їхня робота часто тяжка, виснажлева, брудна й небезпечна, – наші військовослужбовці потребують заохочення.

Для роботи нам здадобилися лише листА4, фломастери,ручка,ножниці.

Сьогодні малювали, вирізали ознайомленні з технікою безпеки як поводитися з ножницями, та підписали листівку!

 

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень