A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

04.01.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 23.01.2024 17:22
Кількість переглядів: 9

"Новорічні прикраси"

Багато хто вважає, що творчість є вродженим талантом, яким можуть володіти лише деякі діти. Але насправді творчість – це більше навичка, ніж вроджений талант, і як педагоги, так і батьки, можуть допомогти дітлахам успішно її розвивати.

Як ключ до досягнення успіху у будь-якому виді діяльності, творчість є найважливішим компонентом здоров'я та щастя, а також основною навичкою, яка важлива для всебічного розвитку дітей.

З початком зимових канікул та приходом новорічних свят, дітлахи намагалися знайти собі заняття, щоб хоча б якось провести свої канікули та урізноманітнити свій відпочинок. Тож бажаючі з вихованців гуртка "Культура мови та спілкування" змогли відвідати майстер-клас із виготовлення гіпсових фігурок.

Спочатку дітлахи ознайомилися з процесом виготовленням фігурок, а потім, удосконалюючи свої навички малювання, розмальовували гіпсові фігурки на новорічну тематику( Дракоша - символ 2024 року, новорічні ялинки, ялинкові прикраси), під час перегляду повчальних новорічних мультиків, розвиваючи при цьому свою уяву, фантазію та творчі здібності.

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень