A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

10.01.2024 Гурток: Декоративно- ужиткове мистецтво.

Дата: 23.01.2024 17:32
Кількість переглядів: 9

Тема: Графіка.Малювання фломастерами на санчатах ."Зимові канікули - чарівний час!"

Мета: Узагальнити знання дітей про ігри взимку, вправляти у вмінні імітувати та показувати зимові забави за допомогою міміки та жестів. Вчити малювати людину в русі на санчатах, правильно розміщувати частини тіла одна відносно одної, зберігаючи пропорції та передавати характерні особливості образу .

Закріпити навички малювання фломастерами . Виховувати художній смак, наполегливість у роботі та вивчення види жанру мистецтва, розвивати почуття кольору, форми та композиції, виховувати акуратність, самостійність. Повторення техніки безпеки під час зимових канікул!

Зима - прекрасна пора року. Це радість, лижі, сміх,Це ковзанка, це гірка, сніг. Фортеці, сніжки — це розваги! В зими свої є переваги.

Зимові канікули — це час, коли діти безмежно щасливі. Жодних уроків, домашок. Тільки відпочинок, свята та хобі. Що може бути кращим за це? Потрібно і корисно проводити час на заняттях, щоб дитина не сиділа зранку до ночі за телефоном або комп’ютером.

Сьогодні з дітками малювали вирізали та клеяли,ознайомленні з технікою безпеки

( як поводитися з ножницями) і як потрібно себе вести під час зимових канікул. Настільки малюнок " Мої зимові канікули на санчатах" фломастерами. Обговорювали з дітками чим відрізняються Графіка і Живопис.

Керівник гуртка: Кравченко Анжела

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень