A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

18.01.2023р. Гурток "Культура мови та спілкування"

Дата: 26.01.2024 14:05
Кількість переглядів: 7

Тема: "Усі ми родом з України"(виховна година до Дня Соборності України)

Мета: поглибити знання дітей про Україну як державу та історію виникнення свята Соборності; знання про історичний факт злуки українського народу; виховання толерантного ставлення, відповідальності, товариськості та поваги до українського народу, зокрема до воїнів-захисників.

Кожна людина з великою любов’ю згадує те місце, де вона народилася й виросла. Для одних – це велике місто, для інших – маленьке село, але всі люди люблять свою батьківщину. Коли скласти маленькі села та великі міста кожного з нас, вийде велика країна – Україна.

Незламна, суверенна держава з мужнім, сміливим, непокірним та непереможним народом!

22 січня 1919 року щороку відзначають День Соборності України - це воз'єднання українських земель Західноукраїнської Народної Республіки та Української Народної Республіки. Це день своєрідного нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українського народу та українських земель. Скільки не існує наша держава, скільки вона бореться за свою незалежність та за мирне життя свого народу, на жаль, і до сьогодні.

Саме темі "Усі ми родом з України", була проведена виховна година до Дня Соборності України для вихованців гуртка.

Діти прослухали історію виникнення даного свята, назвали основні символи України, пригадали історію козацтва, що захищали кордони нашої держави, українських поетів та письменників, що писали про Україну, основні народні свята, пограли у пізнавальну патріотичну вікторину, цікаві тематичні ігри, складали пазли та відповідали на запитання.

По закінченню заходу ми відвідали "Алею Слави", щоб подякувати та вшанувати квітами наших дорогих воїнів-захисників, які захищали та виборювали кордони нашої держави, заради нашого мирного майбутнього, віддавши за це своє життя.

Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ ми зможемо подолати ворога і далі жити у мирі, не забуваючи при цьому, за тих, хто захищає наш сон!

Єднаймося і ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Керівник гуртка Олена Жданова

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень