A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Воронянської О.М.

Дата: від до Скинути

23.05.2022.Гурток "Народна Творчість". Виготовлення велосипеда "Україна" .

Першим створив двоколісний засіб пересування в 1791 році французький граф граф де Сиврак. У століття коней і карет він примудрився зробити з дерева незвичайний для свого часу двоколісний механізм, який з гордістю назвав «Селеріфер» (виробник швидкості). Пересуватися на цьому пристрої можна було, відштовхуючись від землі ногами. Термін «велосипед» (vélocipède) придумав французький винахідник Жозеф Ньєпс. Він модернізував самокат Дреза, забезпечивши його сідлом із змінною висотою та назвав цю конструкцію звичним нам словом «велосипед». Цікаво, що Жозеф Ньєпс прославився не як конструктор велосипеда, а в першу чергу як творець геліографії і один з перших винахідників фотографії. Матеріали: палички від морозива, диски, клей "Титан", корок, шило, наждачний папір.Дотримуємося техніки безпеки із роботою із шилом.

16:33 23.05.2022

23.05.2022.Гурток нородозднавчий "Джерело". День Європи в Україні.

Для українців – це особливий день, адже єднання України з Європою надзвичайно важливе! Сьогодні, в умовах, коли кровопролитною війною на нас пішла колись братня росія, ми особливо гостро відчуваємо європейське партнерство, відчуваємо тепло руки допомоги, ми розплющили очі й побачили справжніх братів і сестер.

16:30 23.05.2022

20.05.2022.Гурток"Екологічний дизайн".

Тюльпани і нарциси цвітуть на клумбах приблизно в один і той же період, отже і у вашому букеті вони можуть поєднуватись. Правда, якщо порівнювати тюльпани з нарцисами то нарциси – квіти більш суворі. Адже для творчості використовується всього два кольори – білий і жовтий. Букет із нарцисів, нескладне та гарне доповнення до будь-якого інтер'єру. В техніці оригамі можна виготовити будь-які квіти, але зазвичай для їх створення необхідно зробити велику кількість модулів. Квітка нарциса в техніці модульного орігамі - виняток. З малої кількості заготовок виходить прекрасна квіткова композиція.

14:20 20.05.2022

19.05.2022.Гурток народозднавчий "Джерело".

Зараз – особливий час! Ми звертаємося до джерел народної творчості, до народних традицій. І як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають, і, мабуть, чим більше ми будемо їх знати, тим життя наше буде радіснішим, духовно багатшим.

10:35 19.05.2022

19.05.2022.Гурток:"Народна творчість"

Вишиванка - це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. А тому знати про існування такої події як День вишиванки повинен кожен українець.

10:30 19.05.2022

16.05.2022.Гурток народозднавчий "Джерело".

Міжнародний день сім’ї в кожній країні має власні традиції, але всі вони зводяться до того, що це основний осередок суспільства, що є фундаментом всіх інших. Навіть в давнину шлюб вважався основою держави і священним таїнством.

10:41 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень