A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Малюнок людини в русі

Дата: 30.03.2021 09:15
Кількість переглядів: 53

Сьогодні на нашому дистанційному занятті будемо пробувати малювати людину в русі. Завдання не з простих, як і виконання танцювальних рухів. Це зі сторони здається легко. Завжди захоплюють люди таких професій, які вміло користуються і володіють такою пластикою. Адже , щоб стати майстром своєї справи, на це необхідно покласти роки тренувань, неабиякої сили волі і працелюбності.

Лишень давайте спробуємо намалювати це.. втілити ці рухи в життя набагато складніше. Звісно ви можете спробувати передати людей інших професій: футболіста, гімнастки, клоуна. Всім їм притаманний специфічний одяг, зручний для виконання вправ. Особливо звісно захоплюють грацією і вправністю рухи балерин і неймовірний український гопак, не просто танець, а ціле бойове мистецтво наших українських козаків, які вправно володіючи своїм тілом захоплювали своєю спритністю ввесь світ.

Тож спробуємо? Для роботи нам необхідний шаблон кружечка для зображення повного місяця, фольга, гребінець, силуети балерин і звичайно ж фарби і ваша фантазія. Далі все за технологічною карткою.

Бажаю всім успіхів і активного відпочинку в канікулярний час, який теж можна провести з користю

Керівник гуртка образотворчого мистецтва Артюх С.

#диканськийбудиноктворчості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень