A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

За 1 день діти навчилися цінувати 1 хвилину, виборовши 1 місце в області!

Дата: 13.10.2021 10:01
Кількість переглядів: 48

За 1 день діти навчилися цінувати 1 хвилину, виборовши 1 місце в області!

Рідна Диканько, прийми наші щирі вітання!

З Днем Українського Козацтва, з Днем Захистників України, із святом Покрови Пресвятої Богородиці вітаємо в знаменний для нас час й присвячуємо свою перемогу в обласних змаганнях! Слава Україні!

Команда Диканського будинку дитячої та юнацької творчості в складі вихованців гуртка "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку": Стрижака Михайла, Краснянського Назара, Рокотянського Владислава, Чипенко Станіслава і Савчук Ірини взяли участь в обласних відкритих змаганнях зі спортивної радіопеленгації, що відбулися 12 жовтня 2021 року на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської ОДА.

В результаті змагань команда здобула 1 місце в області, отримавши дві золоті нагороди (Владислав та Ірина), одне срібло у Михайла та дві бронзові нагороди у Назара й Станіслава.

Завдання змагань - знайти три радіопередавача ("лисиці") за допомогою радіопеленгатора за найкоротший час. Це потребує уваги, точності, вміння працювати з радіоапаратурою, фізичної підготовки та стратегічної спритності! Найкращий результат В ОБЛАСТІ серед 13 учасників змагань (три "лисиці" за 3 хв 32с) показав наш Рокотянський Владислав! У старшій віковій категорії "Юнаки 16-18 років" Михайло на 1 хв поступився полтавцю Дмитру, а наш Назар однією хвилиною поступився Михайлу!

За 1 день діти навчилися цінувати 1 хвилину!

Дякуємо організаторам змагань - Володимиру Дуброві (директор ПОЦНТТУМ) та Дмитру Денисюку (керівник радіогуртка в ПОЦНТТУМ, радіолюбитель UR5НNR, надійний товариш і куратор нашої дитячої колективної радіостанції UR5HWM) за розвиток технічної творчості учнівської молоді та національно-патріотичне виховання підростаючого покоління.

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості

На зображенні може бути: 6 людей, зокрема Марина Дєєва та люди стоять

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 5 людей, зокрема Марина Дєєва, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень