A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Юні оператори радіозв’язку – патріоти рідного краю!

Дата: 16.09.2021 10:28
Кількість переглядів: 65

Обласні відкриті очні змагання з радіозв'язку на коротких хвилях серед учнівської молоді відбулися 14 вересня з 9-00 до 15-00 год. на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (ПОЦНТТУМ). Три заклади позашкільної освіти (ПОЦНТТУМ, Карлівська СЮТ і Диканський БДЮТ) підготували учасників до змагань з радіоспорту. Диканський будинок творчості на обласному рівні представили вихованці гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку»: Стрижак Михайло та Краснянський Назар (в категорії «юнаки 17-18 років»); Рокотянський Владислав та Чипенко Станіслав (в категорії «юнаки до 14 років»). У трьох видах змагань – радіозв’язок телефоном, радіозв’язок англійською мовою та радіозв’язок телеграфом (азбукою Морзе) наші вихованці здобули 10 призових нагород. Абсолютним чемпіоном в обласних змаганнях став Стрижак Михайло, який отримав три золоті нагороди з великим відривом за балами. Краснянський Назар приніс срібло і дві бронзи, поступившись Михайлу в телеграфі лише одним радіозв’язком. Рокотянський Владислав у найбільш чисельній молодшій віковій категорії здобув золоту медаль за радіозв’язок англійською мовою та бронзу у телефонному тесті. Чипенко Станіслав вперше приймав участь в обласних змаганнях і приніс команді срібло й бронзу. В зв’язку з епідемічною ситуацією в Україні не приїхали на відкриті обласні змагання наші друзі з Херсону та Остра, які на протязі попередніх років до 2020 року приїздили до Полтави багаточисельними командами, перетворюючи змагання на величезне професійне радіофейєричне свято!

Немає більшої нагороди для керівника гуртка, як радіти успіхам своїх вихованців, бачити їх живе спілкування в етері коротких хвиль азбукою Морзе – найефективнішою мовою в умовах військової ситуації, найкращою мовою радистів, найякіснішою мовою радіозв’язку!

Дякую юним операторам аматорської служби радіозв'язку за високі досягнення, старанне відношення до позашкільної освіти! Батькам, які не байдужі до всебічного розвитку своїх дітей, які підтримують їх здібності і таланти, займаючи гуртковою діяльністю в позаурочний час, низький уклін!

Керівник гуртка Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості

На зображенні може бути: 6 людей, зокрема Марина Дєєва, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень