A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Юні техніки і винахідники Диканщини, яким аплодують!

Дата: 09.05.2022 11:42
Кількість переглядів: 36

На виконання річного плану Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості, листа ДОН Полтавської ОВА від 14.04.2022 № 02.02-18/338 про проведення обласних змагань учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання (ПТМ) у вигляді онлайн-конференції, листа Полтавського обласного центру науково-технічної творчості (ОЦНТТУМ) Полтавської обласної ради від 15.04.2022 № 01-12/89, наказу директора Диканського БДЮТ від 03.05.2022 № 11 команда БДЮТ (керівник команди і гуртка ПТМ Вікторія ОКСЬОМЕНКО) взяла участь в обласному конкурсі-змаганні з 05.05.2022 по 06.05.2022. В обласних змаганнях брали участь 18 дітей молодшого шкільного віку з 9 закладів позашкільної освіти Полтавщини. Учасники команди Диканського БДЮТ – Оксьоменко Дмитро та Дзюба Станіслав виконали по два завдання й отримали гарні результати. Згідно протоколів ПОЦНТТУМ Оксьоменко Дмитро має 1 місце за Конструкторське завдання та 4 місце за Технічне завдання в обласних змаганнях ПТМ; Дзюба Станіслав отримав 3 місце з Теоретичного заліку та 2 місце з Творчого завдання в обласних змаганнях ПТМ.

За Підсумковим протоколом обласних змагань початкового технічного моделювання командне місце Диканського БДЮТ четверте. Звичайно, результати бажають бути кращими, але, вважаючи на те, що діти працювали під звуки сирени повітряної тривоги, щоразу перериваючи виконання завдання та працюючи не по плану до пізнього вечора, змагання під час війни – це вже перемога!

Вітаємо юних техніків і винахідників Диканщини, які проєктували, моделювали, відтворювали та захищали свої творчі ідеї перед чисельною конкурсною комісією Полтави у форматі онлайн-конференції. Конструкторській ідеї і презентації Оксьоменко Дмитрика про багатофункційного робота зі штучним інтелектом, який буде ліквідувати руйнації та відроджувати споруди в Україні після перемоги, журі аплодували стоячи.

З такими дітьми Все буде Україна!

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень