A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Підготовка до Всеукраїнського конурсу

Дата: 26.05.2022 11:50
Кількість переглядів: 39

24 травня 2022 року в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося підключення до відеоконференції в Google Meet по плану проведення Всеукраїнського конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання (он-лайн формат), де ми отримали привітання та настанови від журі конкурсу.

Вперше проводиться Всеукраїнський онлайн-конкурс з "ПТМ", ініціатори та організатори з Полтавського ОЦНТТУМ ПОР розробили модель змагань у дистанційному форматі.

З 24 по 31травня проводяться змагання, де приймають участь: 48 дітей (21 команда) з 18 областей України.

У конкурсі приймають участь команди з різних областей України. Львівська, Полтавська, Тернопільська, Одеська, Закарпатська, Кіровоградська, Черкаська, Рівенська, Донецька, Запорізька, Чернігівська, Київська, Волинська області підготували своїх вихованців до участі у конкурсі.

Наші діти - наше майбутнє!

Вони стимулюють, надихають, спонукають нас до кращого. Виховуючи дітей, нинішні батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить історію світу.

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.

В.О.Сухомлинський

Вихованець гуртка "Початкового технічного моделювання" Дзюба Станіслав, неодноразовий призер обласних змагань, братиме участь у Всеукраїнському конкурсі. 25 травня виконуватиме конструкторське завдання вікової групи 9-10 років, а 27 травня - технічне завдання.

Вболіваємо за нашого Станіслава.

Керівник гуртка В.Оксьоменко

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень