A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

ВАШЕ ЗДОРОВ’Я У ВАШИХ РУКАХ: ЕМОЦІЇ ПІД КОНТРОЛЕМ. (Довірча бесіда)

Дата: 13.11.2020 15:00
Кількість переглядів: 101

Ми з вами живемо в сучасному бурхливому світі зі стрімким темпом розвитку всіх подій. Людина живе у соціумі і навколишній світ викликає в нас розмаїтий спектр

почуттів і емоцій – від позитивних до негативних.

В юному віці надзвичайно важливо навчитися керувати власними емоціями. Бо ж люди відчувають однакові емоції, але кожен долає їх по – своєму. Іноді,емоції тримають і змушують людей робити певні вчинки, про які вони згодом шкодують, бо «включається» здоровий глузд. У підлітковому віці таке явище можна спостерігати дуже часто.

Саме про моральне здоров’я особистості, як навчитися мислити позитивно і як справлятися з невдачами та з негативними емоціями в читальній залі Диканської ЦРБ була проведена довірча бесіда для старшокласників Диканського НВК імені М. В. Гоголя «Цінності життя», яку відкрила Михайлик Т.В., провідний бібліотекар.

Бесіда із підлітковою групою школярів (від автора цих рядків) " Ваше здоров'я у ваших руках: емоції під контролем " була актуальною, цікавою для дітей і своєчасною.

Захоплюючою, пізнавальною, щирою та безпосередньою вийшла розмова настоятеля Свято – Троїцького храму о. Євгенія з учнями про цінності життя з позиції християнської моралі.

На завершення зустрічі провідний бібліограф Диканської ЦРБ О.Є. Гірняк провела бібліографічний огляд літератури «Книга – твій добрий друг і порадник».

Культорганізатор та керівник гуртка "Стань творцем свого життя" Оніпко А.В.

#диканськийбудиноктворчості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень