A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Ніхто не забутий, ніщо не забуте...

Дата: 28.04.2021 15:03
Кількість переглядів: 44

Співпраця педагогічного колективу Будинку творчості із головою Диканської районної Ради Ветеранів Валентиною Якименко дала плідний результат у святковий день 77-ої річниці визволення Диканщини від окупантів.

Ветеранів другої світової війни - Івашка Анатолія Семеновича з смт. Диканьки, Барабаша Миколу Федоровича з с. Діброви та Городницького Миколу Дмитровича з с. Великі Будища відвідали діти з приємними творчими подарунками. Привітання вдома сивочолих ветеранів залишили і дітей, і нас, педагогів, у приємному зворушливому стані поваги та шани. Анатолій Семенович розповів вихованцям БДЮТ про своє дитинство, досягнення в навчанні, про свої юні роки, на які випала друга світова війна, про долі своїх ровесників і земляків, намагався донести до дітей важливу істину - бути в житті Людиною і Патріотом своєї Батьківщини. Учні Великобудищанської і Дібрівської ЗОШ І - ІІІ ст. привітали своїх ветеранів вдома, передали подарунки і від вихованців БДЮТ, віддали шану Людям, які сьогодні так потребують уваги від своїх земляків.

Виховну годину "Вклонімося святому місцю!" для вихованців гуртків провели культорганізатор Алла Оніпко та керівники гуртків: Оксана Серга, Олена Жданова, Вікторія Оксьоменко, Світлана Артюх, Марина Дєєва. Посадили осінні хризантеми біля двох пам'ятників селища, вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Директор БДЮТ Марина Дєєва

#диканськийбудиноктворчості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень