A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Підсумки участі команди Диканського БДЮТ у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях "Зірки ефіру України - 2020"

Дата: 01.09.2020 15:03
Кількість переглядів: 72

На виконання річного плану роботи Диканського районного БДЮТ на 2019 – 2020 н.р. щодо участі команди вихованців гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку» у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях, команда Диканського БДЮТ у складі двох учасників (Краснянський Назар, Стрижак Михайло) та керівника команди (Дєєва М.І.) 19.08.2020 року прийняли участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях, розмістивши радіостанцію в польових умовах на території с. Писарівщина.

В заочних змаганнях взяли учать 27 колективних та індивідуальних аматорських радіостанцій. Команда Диканського БДЮТ провела 15 радіозв’язків за допомогою трансивера SW2016 та антени типу «диполь» на протязі 2 годин. На підставі попередніх підсумкових протоколів колективна аматорська радіостанція Диканського районного БДЮТ (UR5HWM) зайняла 5 місце серед учасників, які працювали в польових умовах.

Учасники змагань - Краснянський Назар і Стрижак Михайло отримають Подяку Диканського БДЮТ за участь у Всеукраїнських відкритих заочних змаганнях "Зірки ефіру України - 2020"


 

Керівник гуртка Марина Дєєва



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень