A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Святкова конкурсна програма "Міс осінь" для вихованців Будинку творчості

Дата: 12.11.2020 16:12
Кількість переглядів: 172

Золота красуня - осінь-чарівниця!

По землі ступає, золотом іскриться.

В жовте і червоне листячко фарбує

І картини дивні, чарівні малює!

Гарне свято підготувала чарівна "Осінь у листопаді" - Алла Оніпко (культорганізатор БДЮТ), яка закружляла в осінньому танку з яскравим зонтиком та оросила повітря приміщення дрібненьким дощиком, закликаючи присутніх дотримуватися корисних правил профілактики вірусних захворювань, що так посилюються восени (їсти овочі та фрукти - щедрі осінні вітамінами, зволожувати повітря у кімнатах, мити руки, тримати соціальну дистанцію та залишатися у гарному настрої, долаючи страх).

Україна здавна славилася красунями-україночками. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. Багатьма такими рисами і наділені наші дівчатка, які взяли участь у конкурсі "Міс Осінь", що відбувся у Будинку дитячої та юнацької творчості 12 листопада: Марченко Олена, вихованка гуртка "Природа, творчість і фантазія" (керівник Серга О.М.), Спаська Марія, вихованка гуртка "В'язання гачком" (керівник Серга О.М.), Облап Інга, вихованка гуртка "Екологічний дизайн" (керівник Воронянська О.М.), Гришко Кіра, вихованка гуртка "Народна творчість" (керівник Воронянська О.М.), Варадашвілі Марія, вихованка гуртка "Умілі ручки" (керівник Гринь К.Ю.), Шабалдак Діана, вихованка гуртка "Паперокручення" (керівник Гринь К.Ю.), Яресько Дарія, вихованка гуртка "Квіточка" (керівник Оксьоменко В.В.), Олефіренко Анна, вихованка гуртка "Декоративний розпис" (керівник Артюх С.М.)

Члени журі М. Дєєва (директор БДЮТ), О. Жданова (методист БДЮТ), В. Книш (провідний фахівець із соціальної роботи) за 5-бальною шкалою оцінювали такі конкурси:

№1 Візитка учасниці "Я - дівчинка Осінь" (розповідь про себе та своє улюблене захоплення з презентацією творчої роботи);

№2 Аукціон "Овочі і страви" (дівчатка змагалися знаннями про страви з овочів, що зображені на малюнках);

№3 Інтелектуальний конкурс "Ерудит" (учасниці надавали відповіді на питання з пелюсточки квітки)

№4 "Попелюшка" (перебирали на швидкість зерно, розвиваючи дрібну моторику і спритність);

№5 "Чорний ящик" (відгадували предмети осені у ящику, задаючи питання);

№6 "Я - мама" (одягали швидко та правильно памперс на свою улюблену ляльку);

№7 "Осіння лірика" (виразне та артистичне виконання вірша про осінь).

Кожна з учасниць добре впоралася із запропонованими завданнями, бо має свою "ізюминку": хтось полюбляє музику та танці, хтось не уявляє свого життя без пензлика, палітри та яскравих барв, хтось охоче творить руками неперевершені шедеври... Та кожна з них була неповторна, цілеспрямована та енергійна.

Але конкурс залишився конкурсом, тому маємо три призові місця:

"Міс Осінь" - Облап Інга;

"Міс Чарівність" - Шабалдак Діана;

"Міс щедрість" - Яресько Дарія

Всі учасниці були нагороджені подарунками від адміністрації закладу та солодкими призами від щедрої Оксани Фоменко (магазин "Орхідея"), якій колектив Диканського БДЮТ виносить глибоку подяку за підтримку розвитку дитячої творчості.

Щиро дякуємо дівчаткам-конкурсанткам, активним вихованцям Будинку творчості, за неповторні виступи та виготовлені власноруч творчі роботи, дякуємо керівникам гуртків за гарну та відповідальну підготовку вихованців, батькам - за підтримку своїх дітей у першому в житті конкурсному досвіді. Адже у дорослому житті знадобиться досвід поразки і перемоги.

Методист БДЮТ О. Жданова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень