A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Конференція в режимі он-лайн

3 листопада 2020р відбулося засідання обласного методичного об'єднання організаторів роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти в режимі он-лайн на платформі ZOOM.

12:30 10.11.2020

Чудо магніти

Ось такі сувеніри-магніти виготовили наші гуртківці для своїх рідних. Діти дуже люблять дарувати подарунки, зроблені своїми руками, а дорослі їх отримувати. З підручного матеріалу вчимося творити красу, розвиваючи творчі здібності, фантазію, естетичний смак та дрібну моторику.

14:38 09.11.2020

Гіпсові фігурки: виготовлення та оздоблення.

На заняттях гуртків "Природа, творчість і фантазія" та "Чарівна майстерня" навчились виготовляти гіпсові фігурки. Розпис гіпсових фігурок - дуже корисне заняття для дітей, адже в процесі діти вчаться бути більш акуратними і точними.

14:15 09.11.2020

Чарівні долоньки

На наших заняттях ми завжди щось вигадуємо. Ось і цього разу малювали долоньками, з під яких оживали різні звірята і, навіть, веселі пірати та клоуни. Це ще раз доводить, що дитячій уяві немає меж...

14:30 06.11.2020

Кумедна лисичка

Осіння пора надихнула нас до аплікації на тему "Лисичка".Вихованці працювали надхненно, цілеспрямовано та старанно виконували кожні етапи роботи, які я їм задавала. Вихованці залишилися задоволені своєю роботою та в чудовому настрої.

14:15 05.11.2020

Осіння радість!

Осінь завжди зачаровувала справжніх романтиків своїми яскравими фарбами і приємними ароматами опалого листя. Осінь радує своїм жовтим листям. У цю пору року дуже приємно побродити в парку по опалому листі, вдихаючи своєрідні аромати з листочків дерев, що осипалися. Ця прекрасна пора є улюбленою порою року і нашої ДІТВОРИ! Пожовкле листя - прекрасний матеріал для виготовлення різних поробок. Наші дівчатка на гурточку "Квіточка" сьогодні виготовили ось такі прекрасні віночки з кленового листя. І ми зробили малесеньку фотосесію, щоб подовше помилуватися красою "засинаючої природи".

14:15 05.11.2020

Листівка з любов'ю

Вихованці відпочивши після осінніх канікул активно взялись до роботи та з великим задоволенням працювали над своїми роботами. Чудова атмосфера дали бажаний результат в роботі.

13:45 04.11.2020

Цікавий жолудь

Цікавим, яскравим та насиченим є життя вихованців гуртка народознавства"Джерело" кер. гуртка Воронянська О.М. На гуртку вихованці мають можливість реалізувати свої здібності, проявити фантазію, творче мислення та креативність,спостереження за навколишнім світом. Керівник гуртка "Джерело"

13:57 02.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень