A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Дню Козацтва присвячується!

Найстарший вихованець гуртка "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку" Назар Краснянський (студент Харківського Університету харчових технологій) продовжує займатися цікавою справою з радіозв'язку. Срібний призер Кубку України в м. Остер зі швидкісної радіотелеграфії у 2019 році, срібний та бронзовий призер Всеукраїнських змагань в м. Херсон з радіозв'язку на коротких хвилях у 2018 та 2019 роках, Золотий та срібний призер Обласних змагань з радіозв'язку на коротких хвилях в м. Полтава. Всього нагород за три роки позашкільного навчання - 10. Працює у програмі Morze Runer, має гарний результат - 20 зв'язків за 10 хвилин. Свій результат показав на районних змаганнях з радіозв'язку серед вихованців позашкільного закладу, присвячений Дню Козацтва.

14:15 17.10.2020

Патріотичне виховання на заняттях з радіозв'язку

Комп'ютерна програма APAK2 розвиває музичний слух та розумову діяльність вихованців. Діти приймають сигнали азбуки Морзе, розвиваючи увагу, пам'ять, мислення. Передача досвіду від старших вихованців (Назар Краснянський, Михайло Стрижак, Артем Костромицький, Артем Добринін, Діма Ахмедов) меншим вихованцям (першого року навчання) ефективно впливає на мікроклімат колективу, їх взаємопідтримку, взаємодопомогу. Вивчення єдиної, корисної для суспільства справи з профорієнтаційними мотивами та патріотичними думками надихає юних радіолюбителів на досягнення нових висот!

13:35 17.10.2020

Юні радисти!

Приймаємо, передаємо, спілкуємося мовою радіолюбителів, вивчаємо фонетичний словник для кличних, працюємо портативними радіостанціями (раціями). Час пролітає дуже швидко! Значить, ми на правильному шляху!!!

15:13 16.10.2020

Домашній улюбленець. Гурток "Умілі ручки".

Майже в кожній родині є домашній улюбленець. Серед них можуть бути котики, собачки, папужки, хом'ячки. Дітки  доглядають за ними, спостерігають за їх поведінкою, звичками, харчуванням та характером. Ось так і на занятті «Умілі ручки» вихованці Диканської ЗОШ І-ІІІст. виготовили домашнього улюбленця котика.

15:07 16.10.2020

Ексурсія Диканщиною

Краса Диканського краю, його багате історичне минуле, архітектурні перлини 18 століття, екологічна стежка Районного ландшафтного парку "Диканський" завжди приваблювали гостей.

14:58 16.10.2020

"Різнобарвний льодяник"

Всі чудово знають, що діти полюбляють солодощі, тому сьогодні ми зробили смаколик з пластиліну. Він не їстівний, але такий чудовий та кольоровий))) Освоївши роботу з пластиліном вихованці залишилися в задоволеному настрої та роботою.

13:31 16.10.2020

Сова Соня

Проявивши здібність, вихованці зробили чудову поробку з природніх матеріалів. Зібравши самостійно листя, висушили його і використали на занятті для виготовлення чудової пташки з великими очима сови. Дітки із великим захоплення та бажанням виконали роботу і залишилися задоволені від зробленого.

13:30 16.10.2020

День посмішки

У Диканському районному Будинку дитячої та юнацької творчості день посмішки . Вихованці закладу з радістю виготовили вироби із бісеру, які передавали емоції кожного. Сміх та гарний настрій панували у гуртківців!

13:30 15.10.2020

Подарунок для тата

14 жовтня відзначається День українського козацтва. Адже, саме на Покрову пресвятої Богородиці, захисниці і покровительки козаків, наші предки- воїни обирали старшин.

13:55 13.10.2020

День козацтва

13 жовтня 2020 року в Диканський ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений квест до "Дня козацтва" для учнів 1-2 класів. Квест складався з 3-х локацій: 1-ша локація- намалюй малюнок до Дня захисника, 2-га локація- майстер-клас"Українська сорочка", 3-тя локація- "спортивна доріжка".

13:30 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень