A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Масові заходи

Дата: від до Скинути

28.09.2022 ДЕНЬ ТУРИЗМУ

Щорічно в усьому світі 27 вересня відзначається День туризму. Любителі подорожей та працівники туристичної сфери не забувають про це свято.

16:22 04.10.2022

01.06.2022 р. "Діти - квіти життя! Діти - це наше майбутнє!"

Немає нічого кращого, дорожчого та бажанішого в світі, ніж діти. Лише діти приносять у наше життя щастя, радість та гармонію. Тільки діти вчать нас життєвої мудрості, дарують нам сенс у житті, живлять нас силою та енергією. Діти ніколи не припиняють бути цікавими, навіть коли виростають.

10:25 03.06.2022

01.06.2022 Свято видалось на славу!!!!

День захисту дітей ми святкували, дякуючи нашим славним Захисникам! Щоб діти так раділи під мирним диканським небом, нашим мужнім Воїнам доводиться дивитись в очі війні щодня... Тому, низько схиляючи голови перед їх героїзмом, ми підготувались до свята серйозно.

10:14 03.06.2022

01.06.2022р. Захід "Діти-Захистникам".

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше й загартовує. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

10:10 03.06.2022

Тепла весняна зустріч на радість усім!

Надзвичайно затишно у Великих Будищах! Староста Вікторія Шостак завжди оптимістично підтримує ініціативу команди "МИ ПОРЯД". Організовує захід і особисто забезпечує трансфером педагогів Диканської ТГ, які вже втретє надають освітні творчі послуги та психо-соціальну підтримку як родинам, що тимчасово проживають на території Великобудищанського старостату, так і місцевим дітям, які вже так засумували за спілкуванням та творчими майстерками. Педагоги Будинку дитячої та юнацької творчості Оксана Серга, Ольга Воронянська, Марина Дєєва, за підтримки пілотованого проєкту "ПроСвіт", забезпечили майстер-класи з легкого пластиліну, яскравого фоамірану, малювання та складання пазлів. До майстерок долучилася і пані Євгенія з м. Лисичанськ, виготовляючи з дітками антистресову іграшку "Капітошка". Педагог-організатор Великобудищанської ЗОШ І-ІІІ ст. Леся Жовновата провела квест на свіжому повітрі з п'ятьма станціями: "Танцюймо разом", "Ми - українці", "Хто я?", "Вгадай слово", "Намалюй свою мрію" (де діти малювали свій незруйнований будинок, свою рідну школу). Година спілкування з нашими психологинями Inna Rokotyanska та Ruslana Yakivets досить швидкоплинна, а злагоджена робота колективу дорослих - це позитивний результат комунікації.

11:30 26.05.2022

Результати роботи.

Можливо хтось і не знає, чим займаються педагоги позашкілля.... Та планування, організація і проведення заходів відбувається у такому режимі, що іноді ми говоримо: "Про це ми подумаємо і поговоримо завтра..."

16:25 23.05.2022

Ми у вишиванках і МИ ПОРЯД!

Сьогодні справжнє свято Вишиванки відбулося у Будинку творчості! Чоловічі вишиті сорочки і жіночі плаття ми виготовляли з паперу технікою оригамі. Кожен прикрашав свій український одяг за власним бажанням технікою аплікації Батьки, тим часом, спілкувались про актуальне, наболіле і потрібне.

09:20 20.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень