A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Масові заходи

Дата: від до Скинути

МИ ПОРЯД у Балясному!

Дякуючи старості Балясненської громади Руслану Онищенко та директору школи Галина Артюх, педагогічний колектив Диканського БДЮТ Алла Оніпко, Оксана Серга, Olay Lyly (Воронянська) разом із психологами Ruslana Yakivets, Inna Rokotyanska, Tatyana Tishchenko щиро поспілкувались з тимчасово проживаючими родинами на базі Балясненської ЗОШ І-ІІІ ст. Тепла і активна зустріч нікого не залишила байдужими. Діти та їх батьки розповідали про свої захоплення, ділились приємними враженнями про сприйняття гостинної Диканщини. Три майстер-класи охопили понад 30 дітей, а дорослі попрацювали в групі взаємопідтримки з нашими кваліфікованими психологинями. Солодощі для дітей та дорослих привнесли сімейний затишок нашого заходу. Незабутні години промайнули швидко, а серце залишить спогади про єдність душ в часи війни.

16:41 18.05.2022

13.05.2022 Зараз ми єдині і щирі, як ніколи..

Зараз ми єдині і щирі, як ніколи... Мріємо про славну Батьківщину - квітучу і рідну! Уявно відбудовуємо її вже зараз силою Віри, Любові й Надії! Підтримуємо наших Захисників, що життя не шкодують за нашу Країну! Шануємо гостей на землі нашій милій! Все буде Україна!!!

08:30 13.05.2022

12.05.2022. "Ми поряд..."

В Будинку творчості продовжуються зустрічі з родинами, які тимчасово проживають в Диканці. Сьогодні ми "відбудовували" Україну за допомогою лего-конструктора та власноруч виготовляли яскраву і мудру сову. Батьки дітей, тим часом, поспілкувались у затишній кімнаті, здобуваючи нові враження, щоб (сподіваємось) в майбутньому з теплом згадати ці диканські поседеньки.

16:50 12.05.2022

11.05.2022р. І знову були МИ ПОРЯД!

Маштабування пілотного проєкту ГО Центр інноваційної освіти "Про. Світ" спільно з педагогічним колективом будинку дитячої та юнацької творчості та районною організацією Червоного Хреста України здійснюється завдяки співпраці з громадами сільських старостатів. Зустрічі з родинами, які тимчасо змінили місце проживання, надають позитивні емоції, радість спілкування, єднання в добрих намірах комунікативної взаємопідтримки!

10:59 12.05.2022

Різдвяні зустрічі в бібліотеці!

Напередодні третього великого свята Богоявлення, що в народі відоме, як Водохреща, культорганізатор будинку творчості Алла Оніпко з директором Марина Дєєва відвідали юних читачів Диканської публічної бібліотеки! Чарівна святкова атмосфера, по сімейному затишна, по духовному свята, по українському щедра! Проминули Новорічні свята з яскравими колоритними спогадами про щедрівки і колядки, кутю і подарунки від хрещених, варенички на Меланку та засівання на святого Василя! Гарні побажання з подарунками від отця Євгенія, духовні та народні цікавинки від Тетяни Михайлик і Алли Оніпко! А на завершення - щедрівки від чарівного тріо "Нова радість стала" та "Добрий вечір тобі"

16:51 17.01.2022

Новорічні пригоди у творчому будиночку!

У ці святкові дні хто, як не дитина, чекає дива? Увесь Будинок творчості засяяв прикрасами та вогнями в очікуванні Санта Клауса, Святого Миколая чи Діда Мороза (багато імен має цей улюблений дитячий Чарівник), щоб перетворити новорічне свято на казку! Керівники гуртків Виктория Оксёменко та Марина Дєєва разом з культорганізатором Алла Оніпко та волонтером ТЧХУ Богдан Гришин створили для дітей справжню пригоду! Сучасний і молодий Чарівник завзято відповідав на запитання дітей, намагаючись не говорити неправду, танцював, уважно слухав вірші та привітання, підбадьорював дітей, закликав до справ добра і милосердя в Новорічно-Різдвяні дні. Діти активно розповідали вірші, дарували Новорічні привітання, гралися, танцювали та не залишилися без подарунків, за які щиро дякуємо директору ТОВ "Інверт" Ларисі Пічкар та всьому її колективу!

09:21 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень