A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Требко М.В.( гуртки "Чарівна майстерня", "Природа, творчість і фантазія")

Дата: від до Скинути

09.12.2023 Гурток "Чарівна майстерня"

Одним із символів зимових свят є. "Пряниковий чоловічок "— це Різдвяне печиво, виготовлене на основі імбирного пряника, зазвичай у формі стилізованої фігури . А ми створили своїх чоловічків, для їх виготовлення нам знадобився картон, фоаміран, фетр, бусини, клей .Готові фігурки можна використати для декору кімнати або як прикрасу на ялинку.

14:01 18.12.2023

01.12.2023 Гурток "Чарівна майстерня"

 Ось і розпочалася календарна зима, не за горами новічно-різдвяні свята. А яке новорічне свято без ялинки? Якими тільки прикрасами ми не прикрашаємо зелену красуню.От і сьогодні діти власноруч виготовили ялинкові прикраси з доступних матеріалів: картону, кольорового паперу, ниток, бусин, дощику. Роботи вийшли красиві, оригінальні та різноманітні. У кожного зелена красуня буде прикрашена чудовими іграшками власного виробництва.

10:49 18.12.2023

10.11.2023 Гурток "Природа, творчість і фантазія".

 Продовжуємо виготовлення осініх виробів.На занятті ми познайомилися з царством грибів.Дізналися які є види грибів.І виготовили у техніці пап'є - маше" Красеня Мухомора"Дізнались про користь даного хоч і отруйного, але дуже корисного представника грибів.Червоний мухомор з липня по листопад горить ліхтарем у хвойних лісах.На його основі виготовляють велику кількість ліків. Для роботи ми використали такі матеріали : папір, картон, клей ПВА, повітряна кулька, термоклей , фарби , гілочки туї.

11:40 27.11.2023

04.11.2023 Гурток "Чарівна майстерня"

Незвичайний осіній декор створили діти на занятті з шматка тканини.Чудовий дарунок осені який прикрашає наші городи А яка смачна та корисна з нього каша.А все що було потрібно це вирізати коло з тканини та зшити а потім набити синтепоном і ось уже і готовий "Красень Гарбуз".

11:06 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень