A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Требко М.В.( гуртки "Чарівна майстерня", "Природа, творчість і фантазія")

Дата: від до Скинути

13.05.2022.Гурток "Природа і фантазія"

Прекрасний аромат кави, насичений і такий справжній, доставляє чимало задоволення цінителями. Прикраса для інтер'єру, виготовлене з кавових зерняток, ніжних квітів і стрічок, вміло закріплених на пластиковій формі, неодмінно буде доречним в будь-якому будинку, підкреслюючи неперевершений стиль його власників. А легкий тонізуючим ефект чарівного дерева повертає сили після тривалого навчання, перемагає стомлюваність і сонливість, дозволяючи дітям розкривати всі свої можливості в боротьбі за знаннями.Сьогодні ми створимо своїми руками такий сувенір .Для роботи нам потрібно взяти кавові зернята , заготовку з пінопласту у вигляді серця , керамічний вазон , паличку для стовбура , гіпс для фіксації, а ще ми візьмемо клейовий пістолет (не забуваємо про техніку безпеки).Взявши заготовку поступово кріпимо на клей до неї кавові зернята, поступово заповнюючи всі пустоти.Робимо дірочку в серці вставляємо паличку .Розводимо гіпс і наливаємо у вазон , вставляємо наше дерево, залишаємо до застигання гіпсу .Декоруємо стовбур бантиком з стрічки.Робота готова.

15:08 16.05.2022

13.05.2022. Гурток "Умілі ручки".

Сьогодні рідко у кого зустрінеш холодильник, на якому немає жодного магніту . Їх приймають в якості подарунка від друзів і родичів на кожне свято, привозять з поїздок як сувеніри, знаходять у пачках з чаєм або коробках з цукерками або просто купують вподобані фігурки.А ми сьогодні навчимося виготовляти магніти" Квітуче дерево" на холодильник своїми руками. Справа ця нескладна і захоплююча . А варіантів виготовлення так багато, що робота ніколи не набридне. Для роботи нам потрібна заготовка у вигляді дерева та різноманітні прикраси для декору : штучні квіти , стрічки ,перлини , кульки з сизалі , різноманітні фігурки овочів та фруктів .За допомогою клею кріпимо до крони нашого дерева ті матеріали з яких хочемо зробити магніт .Декоруємо стовбур та горщик .Кріпимо на звороті магніт . Чудовий сувенір готовий.

15:08 16.05.2022

09.05.2022.Дистанційне навчання гурток "Природа і фантазія".

На сьогоднішньому занятті ми по говоримо про шкоду для довкілля яку несуть у собі пластикові вироби, у нас дуже катастрофічна ситуація з пластиковими відходами, у океанах уже існують цілі острови сміття , які головним чином складаються з пластикових пляшок , кульків та інших відходів . Людству потрібно зменшувати кількість відходів які ми викидаємо і поступово відмовлятися від пластику і займатися утилізацією вже того який вироблений .От і ми сьогодні зробимо свій вклад в цю справу, З непотрібних пластикових пляшок зробимо квітку .Для роботи нам треба взяти пластикові пляшки двох кольорів.Синю для квітки , та зелену для стебла.Вирізаємо з пластику заготовки для квітки - квадрати які обрізаємо та на вогні обробляємо (не забуваємо про техніку безпеки, обережно працюємо з відкритим вогнем , або просимо допомогти у дорослих ) . З зеленої пляшки робимо стебло і чашолистки які теж обробляємо на вогні і з'єднуємо до купи клеєм.Ось і готова наша квітка.

09:06 10.05.2022

06.05.2022. Гурток" Природа і фантазії".

На сьогоднішньому занятті ми будемо робити іграшку, але вона у нас буде незвичайна бо робитимемо ми її з мушель .Для роботи будемо користуватись такими матеріалами як мушлі , клей ,очі для фігурок, перлини, стрічка .Послідовно кріпимо мушлі за допомогою клею створюючи наші фігурки. Декоруємо наші вироби : кріпимо стрічку , перлини та оченята .

10:40 09.05.2022

4.05.2022 .Гурток "Природа і фантазія"

Сьогодні на нашому занятті ми використовуючи заготовки сухих квітів та листя і зробимо композицію, оформивши її рамкою, і у нас буде картина . Взявши квіти та листя, які можна висушити як природнім шляхом, заклавши їх сушити в книгу, або скористатись швидким способом використовуючи праску і папір. Кладемо наші квіти між двома листами паперу і гарно прогріваємо праскою. Взявши листок паперу, він у нас буде основою, за допомогою клею ми приклеємо наші квіти та зелень і формуєм букет . Тут починається творча робота і можна фантазувати, викладаючи квіти та листя. Зараз весна і багато рослин квітне, отже можна зібрати і заготовити більше сухих заготовок. Роботу вставляємо в рамку.

09:10 05.05.2022

02.05.2022 Гурток" Природа і фантазія"

На сьогоднішньому занятті продовжуємо вчитися створювати предмети для декору кімнати, використовуючи природні матеріали. Для нашої роботи нам потрібно взяти: мушлі, краще коли вони різних розмірів і різнобарвні,  що допоможе зробити нашу роботу більш цікавою, також можна використати невеличкі камінці та перлинки, сушені зірки.Основа для нашої роботи це фоторамка. Розпочнемо роботу з того, що добре обробимо нашу рамку спиртом , це потрібно для того щоб наші мушлі краще кріпились до рамки. Потім беремо наші мушлі та камінці і кріпимо їх за допомогою клею. Результат буде залежати від того , які у нас мушлі і у якій послідовності , і як саме ми їх закріпимо. Після закінчення ми матимемо гарну фоторамку в яку можна вкласти своє фото з моря і подарувати рідним. Так просто використовуючи мушлі , які можливо були зібрані під час відпочинку на морі , можна створити такий чудовий подарунок.

09:30 03.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень