A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

06.04.2022р. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СПОРТУ

Всім фізкультпривіт! Всіх вітаю з Міжнародним днем спорту! Але перш ніж займатись великим спортом... треба пам'ятати про ФІЗКУЛЬТУРУ І РУХАНКИ!!!

10:45 06.04.2022

04.04.22 р. Дистанційне заняття. Гурток "Гончарство"

Гончарство - одне з найдавніших ремесел. Воно зародилося ще в кам'яному віці. Спочатку наші предки виліплювали речі для побуту з глини, а потім їх залишали під сонцем. А з появою вогню з'явився гончарний посуд та подоби глиняних людських фігурок.

13:15 05.04.2022

04.04.2022 р. Дистанційне навчання. Гурток "Природа і фантазія"

На сьогоднішньому занятті ми будемо робити квіти-підсніжники з фоаміарану. Розпочнеми ми свою роботу з того, що вирізаємо заготовки для квітки з білого фоаміарану, формуємо пелюстку за допомогою праски, тонуємо зеленою пастеллю краї майбутніх пелюсток, нам для квітки потрібно три штуки менших і три штуки більших пелюсток , з невеличкого шматочка жовтого кольору ми робимо серединку майбутньої квітки .На шматок флористичної проволоки кріпимо заготовку серединки, потім послідовно кріпимо пелюстки, декоруємо ніжку флористичною стрічкою приклеюємо листочки до стебла. Квітка готова, виготовивши їх більше з них, можна створити якусь композицію, поєднавши з ще якимось квітами. Закріпити їх в кашпо.Можна з них зробити прикраси наприклад брошку .

11:17 05.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень