A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

30.03.22р Дистанційне заняття. Гурток "Квіточка"

На гурточку "Квіточка" будемо виготовляти квіти для інтер'єру. Декорування паперовими квітами - це чудовий спосіб прикрасити преміщення до свят. Ще один спосіб виготовлення квітів своїми рученятами.

11:46 31.03.2022

30.03.2022.Дистанційне навчання гурток. " Умілі ручки".

Сьогодні на нашому занятті ми виконаємо роботу поєднавши малювання та аплікацію .Для роботи нам будуть потрібні такі матеріали: фарби , ватман, серветки різнокольорові або папір гофрований для творчості, клей. Розпочнемо роботу з того, що на ватмані намалюємо гілочки коричневою фарбою, після того як фарба висохне, ми візьмемо серветки розріжем їх на невеликі шматочки, трішки скрутимо і прикріпимо до наших гілочок в такій послідовності, щоб створити об'єм, кольори можуть бути використані будь-які. З зеленого паперу потрібно вирізати листя, яке кріпимо між квітами. Наша весняна композиція готова, можна оформити її у рамочку .

11:08 31.03.2022

29.03 2022р. Дистанційне навчання. Гурток "Початкове технічне моделювання"

Оригамі - це мистецтво складання різних фігурок з паперу. На занятті гуртка "ПТМ" розглянемо, як зробити стрибучу жабку з паперу своїми рученятами. Потрібен папір розмір: 30×15 см. Слідуючи інструкції ви дуже швидко зможете виконати - це завдання. Сподіваюся, вам сподобається проста та цікава іграшка, виконана своїми рученятами.

11:31 30.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень