A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

28.03.2022 Дистанційне заняття. Гурток" Природа та фантазія ".

Більшість людей не дуже полюбляє павуків, але як і всі живі істоти вони потрібні для балансу в природі .Не можна вбивати павуків , не потрібно їх чіпати , адже в природі існує велика кількість отруйних особин , вони не можуть нас вбити, але завдати болю можуть .Тому ні в якому разі не потрібно їх брати до рук .Потрібно намагатись їх уникати, якщо це можливо.На нашій території не дуже багато отруйних, але все ж таки вони є, зазвичай вони живуть на півдні нашої країни.З повагою потрібно відноситись до всього живого. А для веселих ігор можна скористатись нашим павуком.

10:53 30.03.2022

28.03.2022 Дистанційне навчання. Гурток "Народна творчість"

Петриківський кінь – символ багатства. Здебільшого він червоного або чорного кольору, з маленькою головкою на круто зігнутій шиї та акуратно причесаною гривою. Майстри зображують його кількома способами. Одні вільними маховими мазками пишуть контур усієї фігури і лише потім зафарбовують його. Інші будують фігуру коня кольоровими плямами, починаючи з найбільшого вертикального елемента – грудей та шиї. До них малюють обриси збруї та сідла, задньої та черевної частини тулуба. Площина, обмежена лініями збруї та сідла, у цьому варіанті залишається світлою. Найчастіше сідло та збрую роблять червоним кольором, а деталі голови, ніг хвоста – білилами. Пропоную вам виготовити коня із гофропаперу на квадратній основі.

13:55 28.03.2022

28.03.2022. Дистанційне навчання. Гурток народозднавчий"Джерело".

 В природі і погоді постійно відбуваються зміни, то йде сніг, то дощ, то пече сонце, то знаходять хмари. Все це називається природні явища або явища природи. Явища природи - це зміни, які відбуваються в природі незалежно від волі людини. Дуже багато явищ природи пов'язані зі зміною пір року (сезонів), тому вони називаються сезонними. Для кожного сезону, а їх у нас 4 - це весна, літо, осінь, зима, характерні свої природні та погодні явища. Природу прийнято ділити на живу (це тварини і рослини) і неживу. Тому і явища теж ділять на явища живої природи і явища неживої природи. Пропоную вам відтворити в малюнках весняні явище.

13:46 28.03.2022

25.03.2022 Дистанційне заняття. Гурток "Природа і фантазія ".

 На сьогоднішньому занятті ми будемо ліпити фігурки з солоного тіста, це маса, що прекрасно тримає форму, не пливе та не псується з часом — мрія всіх прихильників ліплення. А мрія усіх мам — безпечна пластична суміш без алергенів та шкідливих домішок. Солоне тісто об’єднує усі ці характеристики та завдяки випіканню зберігається краще від пластиліну.

10:54 28.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень