A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

1.04.2022. Дистанційне навчання. Гурток" Природа та фантазія"

 На сьогоднішньому занятті будемо створювати з природних матеріалів поробку "Серце". Для неї ми вирізаємо з паперу заготовку у вигляді серця і користуюсь цією заготовкою. Беремо гілочки однієї довжини приблизно 1-1,5 см попередньо підготовлені і послідовно з'єднаємо їх в бажану форму .Кріпимо до отриманого виробу шпагат щоб підвісити, наш виріб готовий. Користуючись даною технологією можна створювати багато різноманітних виробів для декору не тільки підвіски а і підставки .

10:33 05.04.2022

01.04.22р Дистанційне заняття.Гурток "Умілі ручки"

На сьогоднішньому занятті ми будемо робити аплікацію" Квітка кульбаби" для роботи нам будуть потрібні такі матеріали ватні палички , пластилін , кольоровий папір та картон , фарби, клей .Розпочнемо роботу з того що все підготуємо для роботи вирізаємо листя і стебло рослини , з пластиліну формуємо кульку яку кріпимо до картону , до неї приклеюємо стебло та листя , у ватних паличок відрізаємо голівки і якщо ми бажаємо можемо пофарбувати заготовки у жовтий колір, вставляємо в пластилін отримані деталі , формуючи об'єм .Отже наша рослина готова .Якщо ми пофарбували ватні палички то отримали квітку , а якщо залишили білим то це в нас вже квітка яка відквітла.Корисна і красива рослина кульбаби наче маленьке сонечко , це одна з найпоширеніших рослин на Землі , кульбаба повністю їстівна , в ній велика кількість вітамінів та мінералів, це лікувальна рослина як лікує багато хвороб.

11:55 04.04.2022

01.07.2022 Гурток "Бісероплетіння"

Кожного дня ми відкриваємо для себе щось нове. Сторінки життя наших дітей мають бути пізнавальними і цікавими,адже діти – це наше майбутнє, наша гордість і наше щастя. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю, любов’ю і теплотою.

15:45 01.04.2022

Яскраві листи воїнам-Героям!

Дякую усім вихованцям радіогуртка, які передали свої яскраві листи воїнам-Героям! Сьогодні гуманітарна допомога від громадської організації "Волонтери Диканщини" поповнилася саме вашими, діти, гарними малюнками. Впевнена, що ваші зусилля та дитяча підтримка наближає День Перемоги!

11:46 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень