A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

29.03.2022 Дистанційне навчання. Гурток "Чарівна майстерня"

Розмальовки – цікавий формат для проведення часу. Використання розмальовок сприятиме розвитку патріотичних почуттів у дітей, любові до Батьківщини, усвідомленню себе частинкою великого українського народу. Розмальовка допомагає розслабитися і заспокоїти нерви.

11:23 30.03.2022

29.03.2022 Дистанційне заняття. Хореографічний гурток.

Екзерсис (фр. exercice — «вправа», від лат. exercitium) — комплекс тренувальних вправ, які складають основу уроку класичного танцю, що сприяє розвитку сили м'язів, еластичності зв'язок, вихованню виворітності, стійкості і правильної координації рухів в учнів

11:19 30.03.2022

29.03.2022 Дистанційне заняття. Гурток:"Екологічний дизайн".

З давніх-давен ангел є символом доброти, чистоти, віри і любові. Фігурки милих ангелков прийнято дарувати на честь народження дитини, весілля або вінчання, дня закоханих, на день ангела. Пропоную вам виготовити янгола із паперової лози . Робіть це з щирим серцем, любов'ю та найкращими побажаннями, і цей маленький янгол буде справжнім оберегом! І все буде Україна!

11:10 30.03.2022

28.03.2022 Дистанційне заняття. Гурток "Гончарство"

З недавніх пір відродилася стара техніка для розвитку дрібної моторики дитини - ліплення з тіста. Сьогодні на гуртку "Гончарство" хочу розповісти докладніше про солоне тісто для ліплення. Ліплення - прекрасна можливість самовиражатися або розслабитися для дорослих, а також розвинути дрібну моторику та фантазію для дітей. Займатися ліпленням з дітьми - це весело і цікаво. Перевага ліплення з солоного тіста в тому, що воно набагато дешевше інших матеріалів для творчості. Для ліплення можна використовувати гончарну глину, пластилін, солоне тісто.

10:59 30.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень