A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

21.03.2022.Дистанційне заняття. Гурток народозднавчий "Джерело". Всесвітній день Землі.

Наша планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас досталь можливостей й достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б обмеженому просторі у всесвіті. А адже вона така одна у всьому всесвіті.

10:45 21.03.2022

18.03.2022 Дистанційне навчання гуртка "Екологічний дизайн".

Створення картин і виробів з природних матеріалів - особливий вид творчості, який називається флористикою. У творах флористики використовують сухе листя, квіти, трави, насіння і плоди рослин, кору дерев. Різноманітні форми природних матеріалів найчастіше самі підказують цікаві сюжети. Фантазуючи, уявляючи, комбінуючи природні матеріали можна створювати своїми руками дивовижні речі.Гарбузове насіння це відмінний природний матеріал, з якого можна змайструвати веселі і незвичайні вироби. Вироби з гарбузового насіння бувають різними, їх можна ліпити з пластиліну, шишок, а можна зробити з насіння гарбуза яскраву мозаїку,а також красиві квіти.При виконанні роботи розвивається уява,фантазія,чуйність,бажання досягти поставленої мети.

10:40 21.03.2022

18.03.2022 Дистанційне навчання гуртка "Умілі ручки".

18.03.2022 Дистанційне навчання гурток "Умілі ручки". Сьогодні ми зробимо рухому іграшку , для роботи нам будуть потрібні такі матеріали: картон, клей, папір, шнурок, дерев'яна паличка.Розпочнемо роботу з того , що намалюємо на чорному картоні основу сови , крила , лапи вирізаємо , з білого паперу робимо заготовку животику пташки , кріпимо до заготовки , вирізаємо очі , з жовтого паперу вирізаємо дзьоб всі заготовки кріпимо до основи. Беремо крила робимо в них дві дірочки робимо дірочки в тілі пташки і з'єднуємо ці дві деталі шнурком , кріпимо паличку .Іграшка готова , в неї рухаються крила коли ми смикаємо за шнурок.

10:35 21.03.2022

18.03.2022 Дистанційне заняття гуртка "Природа і фантазія".

На сьогоднішньому занятті я пропоную створити квітучу гілочку з підручних матеріалів, як символ весни і закінчення зими Для роботи нам будуть потрібні такі матеріали: грона винограду без ягід , яка буде основою нашої гілки , картон, папір кольоровий двосторонній рожевий різних відтінків світліший і темніший , клей ПВА.Розпочне роботу з того , що на ріжемо одного розміру кружечки з рожевого паперу, поклавши кружечки в руку зробимо заглиблення в них, приклеюємо отримані заготовки до основи , з картону та клею зробимо ніжку для нашої гілочки.По фарбуємо нашу гілочку темно коричневою фарбою .Ось і готова наша .

10:20 21.03.2022

18.03.2022. ТВОРИ ДОБРО

Дорогі діти, бувають різні періоди у житті людей, навіть цілих народів. Бувають часи, коли, як ніколи, ми повинні бути уважними один до одного, дарувати свою допомогу, втіху і любов.

10:07 21.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень