A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

23.03.2022 Дистанційне навчання. Гурток " Умілі ручки"

На сьогоднішньому занятті ми зробимо не складну поробку аплікацію - панно." Гніздечко птахів".Для роботи нам будуть потрібні такі матеріали : папір кольоровий, картон, клей ,нитки вовняні для того щоб зробити гніздо.Розпочнемо роботу з того, що вирізаємо з паперу пташок за шаблоном , гілку дерева та листя і квіти, весняне яскраве сонце, кріпимо все це за допомогою клею до картону. Розрізавши на невеликі шматочки нитки фіксуючи на клей зробимо з них гніздо для птахів.Одну пташку закріпимо в гнізді ,а іншу поряд. Декоруємо краї готового панно декоративним шнурком або папером.

13:51 24.03.2022

24.03.2022р. Кіно може допомогти вам краще розуміти своїх дітей...

Час проведений разом із сім'єю - найкращий, який потрібно дитині. Але не завжди його вистачає...Тому я вам пропоную, дорогі батьки, провести ваш час не тільки із задоволенням, але і з користю, переглянувши фільми/мультики (які найбільше сподобаються і підійдуть по віку для вашої дитини), які представлені нижче.

13:50 24.03.2022

24.03.22р. Дистанційне заняття. Гурток "Народна творчість"

Петриківський орнамент має багатовікову традицію і тісно пов'язаний з мистецькою культурою Запорізької Січі. Широке застосування у петриківському розписі мають мотиви садо­вих і лугових квітів та ягід калини, полуниці, винограду. Його характер­ними рисами є зображення акантового, пірчастого, ажурного листя .Пропоную вам виготовити мотиви петриківки,але на не малювати, а із гофропаперу.

13:40 24.03.2022

23.03.2022р. Дистанційне заняття. Гурток "Бісероплетіння".

Всередині березня, з приходом теплих днів, на Україну повертаються перелітні птахи. Весняне пришестя крилатих наразі у самому розпалі. Якщо раптом ви колись мали нагоду споглядати ключ гусей, котрий прямує з півдня, вам, либонь, стане цікаво довідатися, чому ж врешті зграя тримається клином?Але про це трішки пізніше.Сьогодні я вам пропоную виготовити гусеня із бісеру.Техніка виготовлення виробу-паралельне плетіння,схема додаю.

10:15 24.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень