A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічний чобіток

На протязі осінніх канікул вихованці гуртка "ПТМ" та "Квіточка " готувалися до Новорічних свят, займалися кропіткою роботою виготовленням сувеніру "Новорічний Чобіток". З великим задоволенням діти взялися до роботи, сповнені ідеями, креативністю, власною уявою втілити казкова атмосферу у власний виріб. Все вийшло!

09:00 09.11.2021

Торцювання - один з видів паперового рукоділля.

Торцювання - один з видів паперового рукоділля. Цю техніку можна віднести і до способу аплікації, і до виду квілінгу. З допомогою торцювання можна створювати дивовижні об'ємні картини, мозаїки, панно, декоративні елементи інтер'єру. До вашої уваги роботи дівчаток "Символ 2022 року Тигрик".

10:43 08.11.2021

Авокадо із бісеру

Авокадо - дуже смачний і корисний фрукт. Багатий поживними речовинами, насиченими жирами і кислотами, а також амінокислотами. В ньому немає ні грама холестерину.

09:20 05.11.2021

"Тренуймо пам'ять та мозок!"

Густими туманами, полум’яною ковдрою листя та першими іскорками інею щедро встилає землю осінь.

08:45 27.10.2021

Конфлікт. Насильство. Булінг. Розпізнавання та алгоритм дій працівника освіти

Така тема тренінгу (з практичним психологом Інною Рокотянською) об'єднала педагогів Диканського БДЮТ для підвищення компетентності в нині актуальних питаннях психології. Корисна і доступна інформація зачепила внутрішній світ кожного учасника з різних сторін і з різною силою....та байдужих до теми заняття не було. Розібралися з основними поняттями, навчилися розпізнавати їх теоретично, а на практичній частині тренінгу засвоїли істини, які допоможуть в майбутньому (як у повсякденному житті в соціумі, так і на робочому місці у закладі позашкільної освіти) діяти правильно, впевнено і професійно.

11:30 23.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень