A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Новорічний чобіток

Традиція виготовляти чобітки для новорічних подарунків прийшла до нас з католицьких країн, де в такі вироби прийнято складати подарунки на Різдво.

10:55 16.12.2021

Новорічний органайзер

Виготовлення органайзера своїми руками.Органайзер — річ дуже практична і є відмінним декоративним елементом. Цей виріб можна зробити своїми силами, не витративши багато грошей. Вам будуть потрібні всього лише скляна 

10:05 15.12.2021

Талант чи обдарованість?

Наше завдання розвивати усі напрямки дитячої уяви, творчого мислення та креативних задатків.

11:25 14.12.2021

Зимонька - зима

Зима багата на цікавинки й дива: вона і закінчує рік, і починає новий, тільки взимку  

11:21 14.12.2021

100-річчя подій Української революції 1017 - 1921 років

Проголошення Соборності ЗУНР і УНР 22 січня 1919 року - історичний акт об'єднання українських земель в одній державі. Подія основоположна для українського державотворення. Акт Злуки увінчав 100-літні прагнення українців жити в єдиній незалежній державі.

11:10 14.12.2021

Подарунки нашим захисникам

6 грудня ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе не легку, але достойну професію захищати Україну. Це свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, молодих солдатів та учасників АТО, які сьогодні стоять на захисті нашої України, усіх чоловіків, які проходили військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.

14:22 07.12.2021

Ось тобі моя рука!

Психологічний тренінг від практичного психолога ОЗ "Диканський НВК імені М.В. Гоголя" Інни Рокотянської у теплій й дружній атмосфері відбувся 03.12.2021 в приміщенні Будинку творчості для небайдужих людей і педагогів, які полюбляють самоосвіту впродовж життя. Формування позитиного соціального сприйняття у взаємодії з дітьми з інвалідністю - тема для переосмислення, заміни стереотипів на мислення вищого рівня, для більш компетентної взаємодії в категорії дітей з інвалідністю.

14:15 07.12.2021

Результати заочних обласних змагань з радіозв'язку на коротких хвилях

17 листопада 2021 року дитяча колективна радіостанція UR5HWМ прийняла участь в Полтавських обласних заочних змаганнях з радіозв'язку на коротких хвилях. Невелика кількість зв'язків у звіті змагань виключно з технічних причин (сила шумів і перешкод), але усі зв'язки суддівством підтверджені відсотково! Команда Диканського БДЮТ зайняла ІІІ місце в обласних змаганнях. Дякую вихованцям, які працюють на змаганнях в етері: Рокотянському Владиславу, Чипенко Станіславу та Восьмірко Максиму.

14:11 07.12.2021

Оформлення оселі власними випробами

Зима не за горами, і настав час подумати про прикрашання будинку. Поговоримо про те, як зробити віночок на Різдво і Новий рік з фоамірана , щоб створити святковий настрій вже зараз. Так на гуртку народознавчий "Джерело", ознайомимся із традиціями виготовляти різдвяного віночка,воно поширилося із Західної Європи. Її започаткував лютеранський теолог Йоганн Гінріх Віхерн. Він взяв на виховання декількох дітей із бідних сімей. Перед Різдвом діти постійно запитували вихователя, коли ж буде свято. Щоб діти могли відраховувати дні до Різдва, 1839 року Віхерн змайстрував зі старого дерев’яного колеса вінок, прикрасив його двадцятьма чотирма малими червоними і чотирма великими білими свічками. Щоранку в цьому вінку запалювали по одній маленькій свічці, до яких по неділях додавали велику свічку. Наприклад, коло, в формі якого заплетений віночок, означає вічне існування Бога та вічну Надію.

13:54 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень