A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Ігрова програма для гуртківців "Бісероплетіння"

Новорічні та різдвяні свята – це унікальний, ні на що не схожий, час у році, коли всі поринають в атмосферу дива і створюють для себе незабутню казку. Дітлахи тішаться зустріччю цих свят у колі сім’ї, біля ялинки, під яку Дід Мороз обов’язково принесе подарунки. Але і самі вони хочуть зробити приємний сюрприз своїм рідним. Тому у різдвяні свята стараються виготовити своїми руками власні вироби, щоб подарувати близьким.

09:27 06.01.2022

Виховний захід "Зимові свята"

Новорічну атмосферу ми обожнюємо саме через її яскравий декор та святковий настрій,смачні подарунки та дружню родину.

10:20 31.12.2021

Новорічні пригоди у творчому будиночку!

У ці святкові дні хто, як не дитина, чекає дива? Увесь Будинок творчості засяяв прикрасами та вогнями в очікуванні Санта Клауса, Святого Миколая чи Діда Мороза (багато імен має цей улюблений дитячий Чарівник), щоб перетворити новорічне свято на казку! Керівники гуртків Виктория Оксёменко та Марина Дєєва разом з культорганізатором Алла Оніпко та волонтером ТЧХУ Богдан Гришин створили для дітей справжню пригоду! Сучасний і молодий Чарівник завзято відповідав на запитання дітей, намагаючись не говорити неправду, танцював, уважно слухав вірші та привітання, підбадьорював дітей, закликав до справ добра і милосердя в Новорічно-Різдвяні дні. Діти активно розповідали вірші, дарували Новорічні привітання, гралися, танцювали та не залишилися без подарунків, за які щиро дякуємо директору ТОВ "Інверт" Ларисі Пічкар та всьому її колективу!

10:20 30.12.2021

Зимові фантазії діток

Зима - весела пора , багата на різноманітні свята, коли всі навкруги прикрашають свої домівки. Учні опорного закладу Стасівської ЗОШ імені Марії Башкирцевої на гуртках "Умілі ручки " та "Природа і фантазія" із задоволенням працюють над створенням різноманітних зимових поробок.На заняттях діти створювали різноманітні іграшки, якими прикрасили свої ялинки: різдвяні віночки,   "Веселий Сніговичок ", "Янголятко " та "Бичок"створені власними руками . Зимові композиції, з різноманітних матеріалів, сніжинки з паперу, ялинка з картону та дощику, як альтернатива живій красуні. Дід мороз з паперу .Скільки чудових поробок було зроблено, зима багата на ідеї.

09:35 30.12.2021

Мозковий штурм гарантовано!

І дівчатка, і хлопчики мають можливість перевірити пам'ять, музичний слух, мозкову трансформацію почутих звуків закодованих текстів та вміння телеграфувати. Вихованці навчаються комунікувати як на рідній мові, так і англійській, толерантно спілкуватися, формуючи мовленнєву компетентність. Патріотичне виховання та повага до національних цінностей, любов до Батьківщини та честь стати на її оборону, використовуючи знання телеграфіста та радіозв'язківця гарантовані на гуртку "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку".

10:25 29.12.2021

Незвичайні новорічні образи

Новорічні свята - це час, коли кожен з нас мріє про чудеса та чари. У ці дні незалежно від віку люди люблять перевтілюватись та створювати незвичайні образи. У цьому дуже допоможуть маски на Новий рік. Разом з маскарадним костюмоми вона допоможе перетворити людину на казкового чи мультяшного героя. У цьому образі можна добре повеселитися на новорічному балу, карнавалі або просто у дворі біля мангалу і незабутньо зустріти Новий рік. На гуртку"Народня творчість" разом із вихованцями виготовили новорічні аксессуари із фоамірану.

09:58 29.12.2021

Засідання педагогічної ради

Підсумовуючи І півріччя 2021-2022 навчального року, колектив Диканського БДЮТ конструктивно попрацював на засіданні педагогічної ради 28.12.2021 року. Обговорили підсумки методико- педагогічної, культурно-дозвіллєвої та суспільно-масової роботи. Заслухали самоаналіз гурткової діяльності кожного керівника гуртків, диспутуючи про шляхи вирішення наболілих питань: забезпечення батьками своїх дітей матеріалами для здійснення навчального процесу на гуртках та про виконання плану індивідуальної роботи з обдарованими дітьми.

09:45 29.12.2021

Гноми - міфічні істоти

Гноми - казкові зворушливі персонажі, улюблені дитячі іграшки та естетичні інтер'єрні аксесуари для дорослих. Оригінальний подарунок на будь-яке свято, що символізує багатство та оберіг оселі. На гуртку ПТМ наші вихованці зробили ексклюзивних гномів своїми рученятами з підручних матеріалів. Існує безліч способів, під час яких використовують нескладні техніки та матеріали.

09:20 29.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень